Κρήτη: Σε απεργία πείνας άστεγος – Τι ζητά
Ο άνδρας πραγματοποιεί για τέταρτη μέρα απεργία πείνας
Σε μια κίνηση απόγνωσης προχώρησε άστεγος στο Ηράκλειο.
Ο άνδρας που ζει σε τροχόσπιτο στην παραλιακή λεωφόρο, πραγματοποιεί για τέταρτη μέρα απεργία πείνας, διαμαρτυρόμενος με τον τρόπο αυτό, στα σχέδια που δρομολογούνται για απομάκρυνση των αστέγων από την περιοχή.
Στο πλευρό του βρίσκονται και οι υπόλοιποι άστεγοι που υποστηρίζουν ότι δεν ενοχλούν κανέναν, αντίθετα διεκδικούν αξιοπρεπείς συνθήκες διαβίωσης τονίζοντας ότι η καθημερινότητά τους είναι εξαιρετικά δύσκολη.
Αυτό που τονίζεται, πάντως από την δημοτική αστυνομία είναι ότι δεν πρόκειται να δρομολογηθούν εν μέσω της πανδημίας του κοροναϊού, ενέργειες απομάκρυνσης των αστέγων από την περιοχή, όπως αναφέρει η neakriti.gr.
- Mε ποια επίδοση πάνε στο Παγκόσμιο Κύπελλο κλειστού στίβου οι Καραλής και Τεντόγλου
- ΑΕΚ: Η 11άδα για το παιχνίδι με τον Ατρόμητο
- Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός 14-8: Κυρίαρχοι οι «ερυθρόλευκοι» και 59-0 το σερί!
- Ποια χώρα… «εξοστρακίζει» τους αυτόματους πωλητές
- Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ – Άστον Βίλα 3-1: Φαβορί για το… σεντόνι οι Κόκκινοι Διάβολοι, ιστορική επίδοση του Μπρούνο Φερνάντες
- Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Σπάνια φωτογραφία με την μητέρα του Νταϊάνα


