Ο μικρός Άγγελος από τα «Καλύτερά μας Χρόνια» θα πει το ντουζ πουάν της Ελλάδας!
Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.
Το 12άρι της ελληνικής κριτικής επιτροπής, στον Μεγάλο Τελικό της Eurovision, που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 22 Μαΐου, στο Ρότερνταμ της Ολλανδίας, θα το ανακοινώσει φέτος ένα πρόσωπο-έκπληξη!
Ο μόλις 10 ετών ταλαντούχος Μανώλης Γκίνης, τον οποίο απολαμβάνουμε στη σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρόνια» στον ρόλο του Άγγελου, του βενιαμίν της οικογένειας Αντωνοπούλου, θα ανακοινώσει σε όλη την Ευρώπη τον υψηλότερο βαθμό της Ελλάδας και θα κατακτήσει μια σημαντική πρωτιά: θα γίνει ο νεότερος spokesperson σε όλη την 65χρονη ιστορία του Διαγωνισμού.
Ο Μανώλης και η οικογένειά του δέχθηκαν με χαρά την πρόταση της ΕΡΤ που ήθελε φέτος να πρωτοτυπήσει, ενώ και οι επιτελείς της EBU αν και στην αρχή αιφνιδιάστηκαν από την επιλογή της Ελλάδας δεν δυσκολεύθηκαν να πεισθούν όταν συνειδητοποίησαν ότι η πείρα που έχει μπροστά στις κάμερες ο μικρός πρωταγωνιστής είναι μακράν μεγαλύτερη από αυτή άλλων «συναδέλφων» του.
Και αυτή δεν είναι η μόνη πρωτοτυπία της Ελλάδας στη φετινή διοργάνωση. Η 18χρονη Stefania (Στεφανία Λυμπερακάκη) που θα εκπροσωπήσει φέτος τη χώρα μας, είναι η νεότερη εκπρόσωπος που έχει στείλει ποτέ η Ελλάδα στον Διαγωνισμό, αλλά και η νεότερη τραγουδίστρια που θα μετέχει φέτος στην Eurovision.
- The Number Of The Beast: Το εμβληματικό άλμπουμ των Iron Maiden επιστρέφει στο προσκήνιο – 44 χρόνια από την κυκλοφορία του
- Ιράν: Σε 3.117 ανήλθαν οι νεκροί στις διαδηλώσεις, λέει η κρατική τηλεόραση
- «Την χτυπούσε και της ξύριζε το κεφάλι» – Γυναίκα στη Βρετανία ζούσε υπό συνθήκες σκλαβιάς για πάνω από 25 χρόνια
- Νέες σκηνές χάους στη Βουλή: Κόντρες, Κωνσταντοπούλου – προεδρείου, διακοπή και ξενύχτι στην Ολομέλεια
- «Ο Παναθηναϊκός έκανε πρόταση στη Σλάβεν για τον Γιάγκουσιτς – Μίλησε μαζί του ο Μπενίτεθ»
- ΗΠΑ: Επιχείρηση σύλληψης μεταναστών από την ICE στο Μέιν παρά την αντίθεση των τοπικών αρχών



