Αντώνης Κανάκης: Αποκάλυψε πότε κάνει φινάλε το «Ράδιο Αρβύλα» για το καλοκαίρι
Με τους Ράδιο Αρβύλα να αυτοσαρκάζονται συχνά για το πότε ξεκινά και πότε κλείνει η σεζόν για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα όλα τα χρόνια που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πότε θα γίνει το φινάλε για φέτος.
Με τους Ράδιο Αρβύλα να αυτοσαρκάζονται συχνά για το πότε ξεκινά και πότε κλείνει η σεζόν για την εκπομπή Ράδιο Αρβύλα όλα τα χρόνια που προβάλλεται στην ελληνική τηλεόραση, και οι φανατικοί θεατές του ανεξαρτήτως σε ποιο κανάλι προβάλλεται η εκπομπή να τους στέλνουν όλα αυτά τα χρόνια μυνήματα «κατηγορώντας» τους ότι ανοίγουν αργά και κλείνουν νωρίς, ο Αντώνης Κανάκης αποκάλυψε πότε θα γίνει το φινάλε για φέτος.
«Αυτή και η επόμενη εβδομάδα έμειναν« είπε χαρακτηριστικά στην έναρξη της εκπομπής την Δευτέρα, αποκαλύπτοντας ότι η αυλαία θα πέσει για φέτος στο τέλος της επόμενης εβδομάδας.
Και καθώς το καλοκαίρι πλησιάζει ορμητικό τι καλύτερο από μία γερή δόση δροσιάς από τα κρύα ανέκδοτα της ημέρας με την… ακύρωση του ήπατος του Στάθη.
Στα νέα του top επικαιρότητας μάθαμε την ομερτά της Νέας Δημοκρατίας για τη…Βόρεια Μακεδονία αλλά και ότι ο Άκης Παυλόπουλος είναι ένα βήμα πριν από τα υπογλώσσια με το αυθόρμητο λεξιλόγιο συνεργάτιδας της εκπομπής…
Ακόμη, ακούστηκαν αποκαλύψεις όπως ότι αλήθειες μόνο λέει ο Νίκος Κωνσταντινίδης. Απέναντι από την Ελλάδα δεν είναι η Τουρκία… αλλά η Ελλάδα και η Μικρά Ασία.
Σχολιάστηκε το γεγονός ότι 103 φορές έχει συλληφθεί από την αστυνομία κλέφτης, αλλά και ότι ο James Καφετζής είναι ο ο νέος Ανδρέας Παπανδρέου!
- Ασπίδα προστασίας για τα παιδιά με το νέο κληρονομικό δίκαιο
- Έκρηξη – ρεκόρ στις συνταξιοδοτήσεις
- Γιατί οι 30άρηδες δεν φεύγουν από την οικογενειακή εστία
- Θετικό κλίμα στον πολιτικό διάλογο Ελλάδας – Τουρκίας – Στο τραπέζι διεθνείς εξελίξεις και ο παράγοντας Τραμπ
- Ο πολιτικός περφόρμερ Πάβελ Κρισεβίτς αναγκάστηκε να φύγει από τη Ρωσία: «Φύγε ή θα σε ξαναβάλουμε φυλακή»
- Σχέση: Οι τέσσερις «κανόνες» για την επιλογή συντρόφου





