Τόνια Σωτηροπούλου: Οι τρυφερές ευχές για τα γενέθλια του Κωστή Μαραβέγια
Η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μια σειρά από φωτογραφικά στιγμιότυπα με τον Κωστή Μαραβέγια, τα οποία συνόδευαν ένα τρυφερό μήνυμα για τα γενέθλιά του
Μία ιδιαίτερη ημέρα ήταν η χθεσινή για τον Κωστή Μαραβέγια, καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής γιόρτασε τα γενέθλια του.
Ο τραγουδιστής έκλεισε τα 46 χρόνια ζωής και όπως είναι λογικό δέχτηκε πλήθος μηνυμάτων στα social media, ενώ με τον δικό της τόπο του ευχήθηκε και η αγαπημένη του Τόνια Σωτηροπούλου.
Οι δύο τους είναι πολύ ερωτευμένοι, ενώ σε πρόσφατη συνέντευξη του ο Κωστής Μαραβέγιας είχε δηλώσει:
«Με την Τόνια είμαστε ήδη παντρεμένοι. Με τον τρόπο που εμείς αντιλαμβανόμαστε τα πράγματα, δεν έχουμε επισημοποιήσει κάτι αλλά για εμάς είμαστε παντρεμένοι… Αισθάνομαι ότι υπάρχει γάμος. Δε θα πάω στην εκκλησία να κάνω γάμο. Θα γίνει σίγουρα μια επισημοποίηση όταν υπάρξει μια γόνιμη κατάσταση».
Έτσι η Τόνια Σωτηροπούλου δημοσίευσε μερικά στιγμιότυπα με τον Κωστή Μαραβέγια, τα οποία συνόδευαν ένα τρυφερό μήνυμα.
«Χρόνια πολλά στον σοφότερο, πιο πολύχρωμο, τον καλύτερο ράπερ, τον καλύτερο φωτογράφο, το μοντέλο…», έγραψε χαρακτηριστικά.
Δείτε παρακάτω τις αναρτήσεις που έκανε η Τόνια Σωτηροπούλου στο Instagram της:
- Λίβανος: Το Ισραήλ εξέδωσε εντολή εκκένωσης για την Τύρο – Σκοτώθηκε Λιβανέζος στρατιώτης
- Καύσωνας τον Μάιο στην Ευρώπη: το νέο πρόσωπο της κλιματικής κρίσης
- Ο Βινίσιους θέλει να συνεχίσει στην Ρεάλ, αλλά δεν… βιάζεται
- Συνελήφθη 25χρονος για διακίνηση ναρκωτικών – Έκρυβε 76 κιλά κάνναβης στο σπίτι του
- Τα ανθρωποειδή ρομπότ στην Κίνα αποκτούν αριθμό ταυτότητας για λόγους ασφάλειας
- Ολυμπιακός: Ήδη 7.000 ανανεώσαν τα διαρκείας τους για τη νέα σεζόν


