Τζένιφερ Λόπεζ: Ο Μπεν Άφλεκ της έστελνε ερωτικά γράμματα πριν χωρίσει απ’ τον Ροντρίγκεζ
Τα γράμματα που όπως φαίνεται βοήθησαν στην αναζωπύρωση του παλιού ειδυλλίου.
Σύμφωνα με πληροφορίες του TMZ, ο Μπεν Άφλεκ έστελνε ερωτικά γράμματα στην Τζένιφερ Λόπεζ πριν τον χωρισμό της από τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.
Ο ηθοποιός προσπάθησε να αναζωπυρώσει το παλιό του ειδύλλιο με την τραγουδίστρια του «Jenny from the Block» στέλνοντας της ερωτικά γράμματα ενώ ήταν ακόμα αρραβωνιασμένη με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ, ανέφερε το TMZ την Τρίτη.
Ο 48χρονος Άφλεκ και η 51χρονη J.Lo βρίσκονταν σε «τακτική επικοινωνία μέσω email» ήδη από τις αρχές Φεβρουαρίου, σύμφωνα με μια πηγή του ιστότοπου.
Η αλληλογραφία τους ξεκίνησε όταν η Λόπεζ ταξίδεψε στην Καραϊβική για να γυρίσει την ταινία «Shotgun Wedding» και τα μηνύματα του Άφλεκ ήταν «γεμάτα αγάπη και επιθυμία για την Τζένιφερ» και όχι φιλικά, σύμφωνα με τη ίδια πηγή.
Στα μηνύματά του, ο ηθοποιός έλεγε στην ποπ σταρ πόσο όμορφη φαινόταν στις φωτογραφίες της από τη Δομινικανή Δημοκρατία. Η Λόπεζ από την άλλη απάντησε στον ηθοποιό ότι μπορεί να «κατακτά την καρδιά της» με το γράψιμό του.
Ben Affleck Started Reaching Out to Jennifer Lopez Back in Februaryhttps://t.co/02q0PAwjPG
— TMZ (@TMZ) May 11, 2021
Η Τζένιφερ Λόπεζ και ο Μπεν Άφλεκ, οι οποίοι διέκοψαν τον αρραβώνα τους το 2004, φέρεται να άρχισαν να ανταλλάσσουν email ενώ ήταν εκείνη ήταν ακόμη αρραβωνιασμένη με τον Άλεξ Ροντρίγκεζ.
Ο Άφλεκ βρισκόταν στη Βοστώνη για τα γυρίσματα της ταινίας τους «The Tender Bar» όταν έστειλε τα εν λόγω μηνύματα.
Το φλερτ συνεχίστηκε τους επόμενους μήνες αλλά σύμφωνα με την πηγή του TMZ δεν υπήρχε καμία ένδειξη ότι προχώρησε σε κάτι παραπάνω.
- Η FIFA απορρίπτει την αύξηση των αποστολών για το Μουντιάλ 2026
- Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Συνελήφθη για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ η διάσημη τραγουδίστρια
- Λίβανος: «Ουδέτερη ζώνη» στα νότια του ποταμού Λιτάνι σχεδιάζει να δημιουργήσει ο ισραηλινός στρατός
- Alter Ego Media: Αποκτά το πλειοψηφικό πακέτο μετοχών της MORE.GR
- ΠΑΣΟΚ για απόφαση ΣτΕ: Οι αποφάσεις της Δικαιοσύνης εκθέτουν την κυβέρνηση για το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Νέα Αριστερά: Το ΣτΕ κλείνει κάθε παραθυράκι συγκάλυψης στις υποκλοπές – Δεύτερο ηχηρό χαστούκι στην κυβέρνηση





