Ποκετίνο: «Ο Εμπαπέ έχει πρόβλημα»
Ο Μαουρίτσιο Ποκετίνο μίλησε για τον τραυματισμό του Κιλιάν Εμπαπέ και την απουσία του από το ματς με τη Λανς, αλλά και για την κατάσταση ενόψει της ρεβάνς με τη Σίτι.
Ο Κιλιάν Εμπαπέ δεν θα αγωνισθεί στην σημερινή (1/5) αναμέτρηση με την Λανς για τη Ligue 1, προκειμένου να προφυλαχθεί και να εξαντλήσει τις πιθανότητες που υπάρχουν για να προλάβει τον δεύτερο ημιτελικό του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι, που θα γίνει στο Μάντσεστερ την ερχόμενη Τρίτη (4/5).
Ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής, ταλαιπωρείται από τραυματισμό στον αστράγαλο και αναφερόμενος στην περίπτωση του, ο προπονητής των πρωταθλητών της Ligue 1, Μαουρίτσιο Ποκετίνο, σχολίασε χωρίς να ξεκαθαρίσει την κατάσταση.
«Μιλήσαμε με το ιατρικό επιτελείο. Τον είδα σχεδόν να… πετάει εναντίον της Μετς, ήταν τόσο καλός. Δεν είχε παίξει εναντίον της Ανζέρ, στον προηγούμενο αγώνα. Αλλά δέχθηκε ένα μαρκάρισμα, που θα μπορούσε να είχε συμβεί σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Αυτό δεν είναι σοβαρό πρόβλημα, αλλά δημιούργησε μυϊκή ανισορροπία. Πριν απ΄ αυτό, είχαμε τον Εμπαπέ, στην καλύτερη φυσική του κατάσταση».
- «Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Τσέλσι ήθελαν τον Κλοπ»
- Πέθανε ο σπουδαίος βετεράνος του Χόλιγουντ Ρόμπερτ Ντιβάλ
- Eurovision 2026: Η υπόσχεση του Akyla και η πραγματική ιστορία πίσω από τον viral στίχο «Ferto»
- Διεγράφη από την ΚΟ του ΠΑΣΟΚ ο βουλευτής Παναγιώτης Παρασκευαΐδης
- Μεγάλο δέντρο έπεσε σε πάγκους λαϊκής αγοράς στο Φάληρο – Από τύχη δεν υπήρξε τραυματισμός
- Ατρόμητος – Πανσερραϊκός 2-2: Παλικαρίσια ισοπαλία για τα «λιοντάρια» στο 90+2′!


