
Ρούλα Κορομηλά: Η τρυφερή throwback φωτογραφία αγκαλιά με τους γονείς της
Με νοσταλγική διάθεση η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τους γονείς της
Με νοσταλγική και τρυφερή διάθεση περνάει το Πάσχα η Ρούλα Κορομηλά, η οποία με μια παλιά φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook, συμβούλευσε τους followers της να κάνουν μια αγκαλιά στους γονείς τους, όπως κάνει και η ίδια στο στιγμιότυπο.
«Μέρες αγάπης. Μέρες οικογενειακής θαλπωρής. Μια αγκαλιά στους γονείς για μας μπορεί να είναι μια στιγμή γι αυτούς όμως είναι η ευτυχία της ζωής. Αργυρένια και Σταύρος Κορομηλά», έγραψε η παρουσιάστρια.
Δείτε την ανάρτηση
Μέρες αγαπης. Μέρες οικογενειακής θαλπωρής. Μια αγκαλιά στους γονεις για μας μπορεί να ειναι μια στιγμή γι αυτούς ομως ειναι η ευτυχία της ζωής . Αργυρενια και Σταύρος Κορομηλά. ?????
Δημοσιεύτηκε από Roula Koromila στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021
- Ιράν: «Κρίσιμης σημασίας» να εξασφαλιστούν αποθέματα φυσικού αερίου στην Ευρώπη «το συντομότερο δυνατόν»
- Ουκρανία: Θα τηρήσουμε την κατάπαυση του πυρός για το Πάσχα, διαβεβαιώνει ο Ζελένσκι
- Στα «Νέα Σαββατοκύριακο»: Κλείδωσαν δύο ημερομηνίες
- Bαθμολογία UEFA: Δυσκολεύει η10η θέση για την Ελλάδα
- Βίντεο ντοκουμέντο από τη σύγκρουση συρμού του τραμ με βαν στον Άλιμο
- Τριάρες για Κρίσταλ Πάλας (3-0) και Σαχτάρ (3-0), βήμα πρόκρισης για Μάιντς (2-0) – Δείτε τα γκολ




