Ρούλα Κορομηλά: Η τρυφερή throwback φωτογραφία αγκαλιά με τους γονείς της
Με νοσταλγική διάθεση η Ρούλα Κορομηλά δημοσίευσε μια φωτογραφία αγκαλιά με τους γονείς της
Με νοσταλγική και τρυφερή διάθεση περνάει το Πάσχα η Ρούλα Κορομηλά, η οποία με μια παλιά φωτογραφία που ανάρτησε στο Facebook, συμβούλευσε τους followers της να κάνουν μια αγκαλιά στους γονείς τους, όπως κάνει και η ίδια στο στιγμιότυπο.
«Μέρες αγάπης. Μέρες οικογενειακής θαλπωρής. Μια αγκαλιά στους γονείς για μας μπορεί να είναι μια στιγμή γι αυτούς όμως είναι η ευτυχία της ζωής. Αργυρένια και Σταύρος Κορομηλά», έγραψε η παρουσιάστρια.
Δείτε την ανάρτηση
Μέρες αγαπης. Μέρες οικογενειακής θαλπωρής. Μια αγκαλιά στους γονεις για μας μπορεί να ειναι μια στιγμή γι αυτούς ομως ειναι η ευτυχία της ζωής . Αργυρενια και Σταύρος Κορομηλά. ?????
Δημοσιεύτηκε από Roula Koromila στις Πέμπτη, 29 Απριλίου 2021
- Ιράν: Οι βομβαρδισμοί των ΗΠΑ ήταν πιο εκτεταμένοι από τους προηγούμενους – Επλήγησαν «πάνω από 80 στόχοι»
- Ιρλανδία: Η Βουλή εγκρίνει απαγόρευση των εισαγωγών προϊόντων από ισραηλινούς οικισμούς στη Δυτικη Οχθη
- Κρίση θεσμών στην Ελλάδα;
- Ανεξέλεγκτες οι χρήσεις της ΑΙ στο δημόσιο τομέα
- Ταξί: Συνελήφθησαν 4 οδηγοί που εισέπραξαν υπερβολικό κόμιστρο από τουρίστες
- Ισραήλ: Ο Λίβανος πρέπει να εξαλείψει «τον κίνδυνο» της Χεζμπολάχ στον νότο, δηλώνει το Βερολίνο
- Καναδάς: Η Βρετανική Κολομβία προσφεύγει κατά της OpenAI για την πολύνεκρη τραγωδία του Τάμπλερ Ριτζ
- Ουκρανία: Νέα μεγάλη ρωσική επίθεση με βαλλιστικούς πυραύλους κατά του Κιέβου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 08.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/07/erik-mclean-go7GkMubo5c-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442