
Απίστευτο κι όμως… ελληνικό: Έκρυβε ναρκωτικά σε εξτένσιον
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή στην Ελλάδα ταχυδρομικών δεμάτων με ναρκωτικά, μέσω αεροπορικών διαδρομών, εντοπίστηκε το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από τη Νιγηρία.
Ένας 27χρονος από το Κονγκό συνελήφθη από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, με την κατηγορία της εισαγωγής στην Ελλάδα ναρκωτικών ουσιών.
Σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, μετά από αξιοποίηση πληροφοριών σχετικά με εισαγωγή στην Ελλάδα ταχυδρομικών δεμάτων με ναρκωτικά, μέσω αεροπορικών διαδρομών, εντοπίστηκε το ύποπτο δέμα, προερχόμενο από τη Νιγηρία.
Οι αστυνομικοί βρήκαν μέσα στο δέμα 28 νάϊλον συσκευασίες, επιμελώς κρυμμένες σε τυποποιημένες συσκευασίες προσθετικών μαλλιών, με περιεχόμενο ηρωίνη, συνολικού βάρους 740 γραμμαρίων.
Ο 27χρονος συνελήφθη τη στιγμή που πήγε να παραλάβει το δέμα, και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- H εύθραυστη μητέρα μου, η Όντρεϊ – Η απόπειρα αυτοκτονίας, οι ναζί γονείς και οι πόλεμοι
- Το κίνητρο που ψάχνει ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς και ο Άρης του Σιάο
- Το Ισραήλ διέταξε την εκκένωση χωριών βόρεια του ποταμού Λιτάνι – Καταγγελίες για εθνοκάθαρση στον Λίβανο
- Εκλεισε μετά τα προβλήματα η πλατφόρμα για τις αιτήσεις του fuel pass – Αλλάζει ο τρόπος υποβολής
- Ο Λίνεκερ είδε «σημάδια πανικού» στην Άρσεναλ
- Το Artemis ΙΙ έσπασε το ρεκόρ του Apollo 13 για την μεγαλύτερη απόσταση από τη Γη –

