Λούρδη: Η κόρη της Μαντόνα αποκάλυψε ποιος διάσημος ήταν το πρώτο της αγόρι
Η σέξι φωτογράφιση και η αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vanity Fair.
Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα έδωσε μια σπάνια, εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.
Στην συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού, η Λούρδη μίλησε για τα χρόνια στο φημισμένο Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts του Μανχάταν, στο οποίο φοιτούσε ο επίσης διάσημος, νεαρός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ.
Η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για χρόνια εξομολογούμενη πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. «Τον σέβομαι πολύ, ήμασταν ένα ζευγάρι. Το πρώτο μου αγόρι.» είπε για τον δημοφιλή ηθοποιό.
Ο Σαλαμέ είχε πριν από χρόνια αναφερθεί δημόσια σε ένα πάρτι όπου είχε διασκεδάσει με τη Λούρδη και τη Μαντόνα: «Ήταν πραγματικά μια πολύ διασκεδαστική βραδιά … Η Μαντόνα ήταν μαζί μας χορεύοντας και ο φίλος μου Τζόι ήταν εκεί και η Λόλα ήταν εκεί και όλοι χορέψαμε μαζί», είχε πει ο πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen το 2017.
«Συνήθως δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα, αλλά ήταν μια καλή βραδιά», πρόσθεσε τότε.
Η Λούρδη Λεόν – γνωστή και ως Λόλα – βγαίνει πλέον με τον κομμωτή Jonathan Puglia.
Χορεύτρια και μοντέλο, η ίδια έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους οίκους (Stella McCartney, Adida κ.α.) και πρόσφατα έγινε το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs για την Άνοιξη του 2021.
- Αναδάσωση σε Πεντέλη και Παλλήνη στο πλαίσιο της περιβαλλοντικής στρατηγικής της HELLENiQ ENERGY
- Μαθήματα προετοιμασίας γονεϊκότητας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης
- ICE: Έχασε 175 συγγενείς στη Γάζα, διαδήλωσε για την Παλαιστίνη στο Κολούμπια και βρέθηκε υπό κράτηση
- Σκέφτεται επιστροφή στην Ευρώπη ο Σάριτς και ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί
- Άρτα: Συγκλονίζει η μητέρα της 35χρονης που πέθανε ενώ θήλαζε – «Τίποτα δεν είχε παιδάκι μου, δεν ξέρω τι συνέβη»
- Η Μάργκο Ρόμπι νευριάζει με τον ηθοποιό που της έδωσε κάποτε ύπουλα τη συμβουλή «να τρώει λιγότερο»

