Λούρδη: Η κόρη της Μαντόνα αποκάλυψε ποιος διάσημος ήταν το πρώτο της αγόρι
Η σέξι φωτογράφιση και η αποκαλυπτική συνέντευξη στο Vanity Fair.
Η 24χρονη κόρη της Μαντόνα έδωσε μια σπάνια, εξομολογητική συνέντευξη στο περιοδικό Vanity Fair.
Στην συνέντευξη που δημοσιεύτηκε στο τεύχος Μαΐου του περιοδικού, η Λούρδη μίλησε για τα χρόνια στο φημισμένο Fiorello H. LaGuardia High School of Music & Art and Performing Arts του Μανχάταν, στο οποίο φοιτούσε ο επίσης διάσημος, νεαρός ηθοποιός Τιμοτέ Σαλαμέ.
Η ίδια επιβεβαίωσε τις φήμες που κυκλοφορούσαν για χρόνια εξομολογούμενη πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι. «Τον σέβομαι πολύ, ήμασταν ένα ζευγάρι. Το πρώτο μου αγόρι.» είπε για τον δημοφιλή ηθοποιό.
Ο Σαλαμέ είχε πριν από χρόνια αναφερθεί δημόσια σε ένα πάρτι όπου είχε διασκεδάσει με τη Λούρδη και τη Μαντόνα: «Ήταν πραγματικά μια πολύ διασκεδαστική βραδιά … Η Μαντόνα ήταν μαζί μας χορεύοντας και ο φίλος μου Τζόι ήταν εκεί και η Λόλα ήταν εκεί και όλοι χορέψαμε μαζί», είχε πει ο πρωταγωνιστής του «Call Me By Your Name» στη ραδιοφωνική εκπομπή του Andy Cohen το 2017.
«Συνήθως δεν μιλάω για αυτά τα πράγματα, αλλά ήταν μια καλή βραδιά», πρόσθεσε τότε.
Η Λούρδη Λεόν – γνωστή και ως Λόλα – βγαίνει πλέον με τον κομμωτή Jonathan Puglia.
Χορεύτρια και μοντέλο, η ίδια έχει συνεργαστεί με πολλούς επώνυμους οίκους (Stella McCartney, Adida κ.α.) και πρόσφατα έγινε το νέο πρόσωπο της καμπάνιας του Marc Jacobs για την Άνοιξη του 2021.
- Πακιστάν: Αυξήθηκε σε 21 ο αριθμός των νεκρών από την πυρκαγιά στο εμπορικό κέντρο
- Γάζα: Ο Τραμπ έχει προτείνει σε Πούτιν, Ουκρανούς και… Νετανιάχου να συμμετάσχουν στο «Συμβούλιο Ειρήνης»
- Γιόβιτς μετά τα 4 γκολ στον Παναθηναϊκό: «Ιδιαίτερα περήφανος – Η ΑΕΚ έχει ποιότητα»
- Καλπάζει ο πληθωρισμός: Στο 2,9% στην Ελλάδα τον Δεκέμβριο – Στο 1,9% στην ευρωζώνη
- Αιγάλεω: Άγρια επίθεση σε οδηγό ταξί – «Ένιωσα να τρέχει αίμα από το πηγούνι και την κοιλιά»
- Wikipedia, ετών 25: Μπορεί να επιβιώσει η μεγαλύτερη εγκυκλοπαίδεια του διαδικτύου στην εποχή του AI;



