Η κόρη της Μαντόνα είναι η νέα μούσα του Marc Jacobs
Η κόρη της Μαντόνα, Λούρδη πρωταγωνιστεί στη νέα διαφημιστική καμπάνια του Marc Jacobs για τη συλλογή Spring 2021
Η Λούρδη Λεόν, κόρη της βασίλισσας της ποπ Μαντόνα, με τον Κάρλος Λεόν, είναι η πρωταγωνίστρια της συλλογής Spring 2021 του Marc Jacobs.
O φημισμένος νεοϋορκέζος σχεδιαστής μόδας επιστράτευσε την νεαρή Λούρδη στη νέα του διαφημιστική του καμπάνια αν γνωρίζει και συνεργάζεται μαζί της εδώ και σχεδόν τρεις δεκαετίες.
View this post on Instagram
View this post on Instagram
H Λούρδη ποζάρει στο στούντιο μπροστά στον φακό της Brianna Capozzi: σε μία από τις φωτογραφίες, η 24χρονη φορά ένα κοντό μπλουζάκι με λουλουδένιο μοτίβο το οποίο δένει μπροστά, ασορτί χοτ παντς, κάλτσες με ζώνες χρωμάτων μέχρι το γόνατο και ψηλοτάκουνες γόβες στο κόκκινο της φωτιάς.
View this post on Instagram
Σε μία άλλη, μπλέιζερ, σορτς και ένα πληθωρικό μπουστάκι σε σχήμα ροζ τριαντάφυλλων, και όλα αυτά συνοδεύουν μαύρα υποδήματα με τακούνι Mary Janes.
Σε όλες τις φωτογραφίες, τα μαλλιά της είναι πύρινα και τα νύχια κόκκινα και μακριά· φορά επίχρυσα κοσμήματα με μαργαρίτες (αναφορά στο άρωμα Daisy του Marc Jacobs) και κρατά μια επιλογή από τσάντες, συμπεριλαμβανομένων της Tote και της Snapshot.
View this post on Instagram
Η συμμετοχή της Lola Leon (όπως είναι το καλλιτεχνικό της όνομα) στην καμπάνια του Marc Jacobs δεν είναι η πρώτη της έφοδος στη βιομηχανία της μόδας.
View this post on Instagram
Το περασμένο καλοκαίρι, όπως αναφέρει το ΑΠΕ, πρωταγωνίστησε σε διαφημίσεις για τη φίρμα Miaou, μαζί με τις Paloma Elsesser και Ashley Smith.
Έχει επίσης συνεργαστεί με Gypsy Sport, MadeMe, Desigual και Stella McCartney και, το 2010, ήταν το «πρόσωπο» για τη σειρά Material Girl της Madonna.
- Πρόγραμμα του NATO δοκιμάζει ένα χόρτο για τον καθαρισμό των μολυσμένων εδαφών στην Ουκρανία
- ΑΕΚ: Ο Πήλιος συμφώνησε και υπογράφει νέο συμβόλαιο
- Σεισμός στα Κύθηρα: 4,4 Ρίχτερ – Πού ήταν το επίκεντρο
- Νότια Αφρική: Μαζικές αντιμεταναστευτικές διαδηλώσεις και φόβοι για νέο κύμα ξενοφοβικής βίας
- Ο ΣΥΡΙΖΑ καταδικάζει απερίφραστα τις εμπρηστικές επιθέσεις κατά στελεχών της ΝΔ – Η βία δεν έχει καμία θέση στη δημοκρατία
- Σε «κίτρινο» συναγερμό την Πέμπτη 20 περιοχές για κίνδυνο εκδήλωσης πυρκαγιάς
- Φωτιά στη Φθιώτιδα: Σηκώθηκαν 11 εναέρια, ήχησε το 112
- Λιακούλη στη Συνταγματική Αναθεώρηση: Ιδεολογικό χάος στη ΝΔ για τον νόμο περί ευθύνης υπουργών
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις





![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 01.07.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/06/yong-chuan-tan-FPm5MGSqD3w-unsplash-1-315x220.jpg)








































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442