Εκκλησιαστική περιουσία: Πάνω από 200 επενδυτές για 38 «ιερά ακίνητα»
Ισχυρό ενδιαφέρον προσελκύουν τα οικόπεδα των νοτίων προαστίων της Αττικής που βρίσκονται εγγύτερα στο παραλιακό μέτωπο καθώς και τα παραθαλάσσια ακίνητα της συμπρωτεύουσας
Πάνω από 200 υποψήφιοι επενδυτές από Ελλάδα και Κύπρο ανταποκρίθηκαν στο «κάλεσμα» της Ελλαδικής Εκκλησίας για την αξιοποίηση των 38 ακινήτων της σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, εκδηλώνοντας ενδιαφέρον στο πλαίσιο της σχετικής προκήρυξης που εκπνέει σήμερα.
Ισχυρό ενδιαφέρον προσελκύουν τα οικόπεδα των νοτίων προαστίων της Αττικής που βρίσκονται εγγύτερα στο παραλιακό μέτωπο καθώς και τα παραθαλάσσια ακίνητα της συμπρωτεύουσας, τα οποία εκτιμάται πως μπορούν να αποφέρουν περισσότερα κέρδη και μεγαλύτερες αποδόσεις.
Η δημιουργία ξενοδοχείων και πολυτελών κατοικιών βρίσκονται ψηλά στην ατζέντα των επενδυτών ενώ δεν λείπουν και οι προτάσεις για τη λειτουργία εμπορικών κέντρων (malls) για ακίνητα σε περιοχές με προοπτικές για τέτοιου είδους ανάπτυξη.
- Ηράκλειο: Αγωνία για τον 33χρονο γιατρό που αγνοείται από τις 7 Δεκεμβρίου – Εκδόθηκε Silver Alert
- ΠΑΣΟΚ: Ποιον κρατά ο φερόμενος εγκέφαλος του κυκλώματος, Μύρωνας Χιλετζάκης, και δεν τον διαγράφει η ΝΔ;
- Τελικά τι είναι εθνική επιτυχία;
- Τι θα ζητήσουν οι Μπακς για την ανταλλαγή του Αντετοκούνμπο
- ΟΑΣΑ: Στάση εργασίας των λεωφορείων την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου
- Οι Ταλιμπάν έβαλαν στο μάτι τέσσερις άνδρες που ντύθηκαν αλά Peaky Blinders – Απολογήθηκαν στην «αστυνομία ηθών»











