Θρίλερ στη Βούλα: Νεκρός 31χρονος σεφ – Συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού
Ο 31χρονος εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ και, όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση στον καναπέ
Μια μυστήρια υπόθεση θανάτου ερευνούν οι Αρχές, καθώς ένας 31χρονος άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι που εργαζόταν στην Βούλα.
Το συμβάν έλαβε χώρα το βράδυ της Τρίτης και, σύμφωνα ΕΡΤ, ο ιδιοκτήτης του διαμερίσματος κάλεσε την Αστυνομία και το ΕΚΑΒ όταν εντόπισε τον άνδρα σε ημιλιπόθυμη κατάσταση.
Εργαζόταν ως σεφ
Ο 31χρονος εργαζόταν στο οίκημα ως σεφ και, όπως είπε ο ιδιοκτήτης, εκείνος κι ένας φίλος του ήταν στο γκαράζ του σπιτιού και όταν ανέβηκαν τον εντόπισαν σε αυτή την κατάσταση στον καναπέ.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, το θύμα είχε κάνει χρήση ναρκωτικών και, δυστυχώς, όταν παρελήφθη από το ασθενοφόρο είχε ήδη χάσει τη ζωή του.
Κατά την έρευνα στο σημείο, οι αστυνομικοί εντόπισαν διάφορες ναρκωτικές ουσίες. Παράλληλα, συνελήφθη ο ιδιοκτήτης του σπιτιού, ο οποίος είναι γνωστός στις Αρχές καθώς είχε καταδικαστεί τόσο στην Ελλάδα όσο και στις ΗΠΑ, προ 15ετίας.
Την έρευνα έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας Βούλας – Βάρης – Βουλιαγμένης.
- 25η Μαρτίου: Στις 11:00 η στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα
- Το Φ hill Sessions επιστρέφει στην καρδιά της πόλης
- Η μάχη για το πλεονέκτημα έδρας στη Euroleague: Τι χρειάζεται ο Ολυμπιακός για μια θέση στην 4άδα
- Ψηφιακή κάρτα εργασίας: Επεκτείνεται σε 8 κλάδους πριν το Πάσχα
- Συνταγή: Μπακαλιάρος τηγανητός με σκορδαλιά
- 25η Μαρτίου: Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για τη στρατιωτική παρέλαση στο Σύνταγμα – Κλειστό από τις 8 το Μετρό στο Σύνταγμα




