Τρίτη 19 Μαρτίου 2024
weather-icon 21o
Τραγωδία στον ΒΟΑΚ : Εστειλε σημάδι ζωής με μια ελαφριά κίνηση του χεριού της

Τραγωδία στον ΒΟΑΚ : Εστειλε σημάδι ζωής με μια ελαφριά κίνηση του χεριού της

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον ΒΟΑΚ της Κρήτης, με την 32χρονη Σβέτα να κείτεται βαριά τραυματισμένη επί σχεδόν πέντε ημέρες κοντά στο άψυχο σώμα του συζύγου της.

Σοκάρουν τα στοιχεία που έρχονται στο φως για την οικογενειακή τραγωδία που εκτυλίχθηκε στον ΒΟΑΚ της Κρήτης, με την 32χρονη Σβέτα να κείτεται βαριά τραυματισμένη επί σχεδόν πέντε ημέρες κοντά στο άψυχο σώμα του συζύγου της.

Από τα δυσκολότερα

Την ώρα που γραφόταν ο τραγικός επίλογος με την ταφή του 42χρονου Νάθαν ο οποίος από αγνοούμενος, όπως αρχικά δηλώθηκε στις αρχές, τελικά αποκαλύφθηκε πως έπεσε θύμα απίστευτου τροχαίου επί του Βόρειου Οδικού Aξονα Κρήτης, στο Μπαλί Μυλοπόταμου, οι αξιωματικοί του τμήματος Τροχαίας του ΒΟΑΚ συνέχιζαν να συλλέγουν κάθε χρήσιμο στοιχείο που θα αποκαλύψει τις συνθήκες κάτω από τις οποίες διαδραματίστηκε η οικογενειακή αυτή τραγωδία που ήρθε στο φως το μεσημέρι του περασμένου Σαββάτου.

Το τροχαίο χαρακτηρίζεται ως ένα από τα δυσκολότερα που έχουν προκληθεί στα χρόνια λειτουργίας της υπηρεσίας καθώς παρουσιάζει πολλά κενά χρόνου από την ημέρα που σημειώθηκε έως και τη στιγμή που αποκαλύφθηκε, με τη βασική μάρτυρα που είναι η 32χρονη σύζυγος του Νάθαν και η οποία παραμένει σε καταστολή στη ΜΕΘ του νοσοκομείου Χανίων, να είναι το μοναδικό πρόσωπο που μπορεί να φωτίσει πλήρως κάθε πτυχή της υπόθεσης.

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες της ΚΡΗΤΗ TV, οι αρχές οδηγούνται στο συμπέρασμα πως το τροχαίο σημειώθηκε τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης και συγκεκριμένα μετά τις 5.15 και πριν τις 6.15 το πρωί.

Το χρονικό της τραγωδίας

Ξετυλίγοντας οι αρχές το κουβάρι της υπόθεσης, διαπιστώνουν ότι το ζευγάρι έφυγε από την Ιεράπετρα την περασμένη Δευτέρα με προορισμό τα Χανιά για την αγοροπωλησία οχήματος.

Το βράδυ της Δευτέρας, λένε οι ίδιες πληροφορίες, ο Νάθαν και η Σβέτα διανυκτέρευσαν σε χωριό του Αποκόρωνα και τα χαράματα φέρεται να πήραν τον δρόμο της επιστροφής με τη μεγάλου κυβισμού μοτοσυκλέτα τους.

Πλησιάζοντας προς το Μπαλί, σε αριστερή στροφή του ΒΟΑΚ καταγράφεται δεξιά εκτροπή της μοτοσυκλέτας, με συνέπεια η μηχανή να απογειωθεί κυριολεκτικά με τη «βοήθεια» της -ήδη χτυπημένης από άλλο τροχαίο- προστατευτικής μπάρας, και να ακινητοποιηθεί σε δέντρο 35 με 40 μέτρα πιο μακριά.

Ο Νάθαν βρέθηκε νεκρός λίγα μέτρα μακριά από τον ΒΟΑΚ και η Σβέτα βαριά χτυπημένη σε απόσταση περίπου 5 μέτρων από τον σύζυγό της.

Το ζευγάρι, το οποίο αναζητούσαν εναγωνίως οι φίλοι του καθ’ όλη τη διάρκεια της περασμένης εβδομάδας, εντοπίστηκε τελικά το μεσημέρι του Σαββάτου από έναν φίλο τους

Η κίνηση του χεριού…

Συγκλονισμένος κατέθεσε στις αρχές ότι αρχικά εντόπισε τον Νάθαν και σε κοντινή απόσταση είδε τη γυναίκα του χωρίς να αντιληφθεί πως ήταν ζωντανή.

Οταν τα σωστικά συνεργεία έφτασαν στο σημείο αποκαλύφθηκε από κίνηση του χεριού της 32χρονης με όση δύναμη της είχε απομείνει, έχοντας απειροελάχιστα τις αισθήσεις της, ότι, αν και βαριά τραυματισμένη, τελικά ήταν ζωντανή.

Οι αξιωματικοί που ερευνούν την υπόθεση έχουν στη διάθεσή τους υλικό από κάμερες ασφαλείας που βρίσκονται επί του ΒΟΑΚ, ενώ ήδη στο «μικροσκόπιό» τους βρίσκεται και υλικό από κάμερα ασφαλείας ξενοδοχείου στην περιοχή του Λατζιμά, που απέχει περίπου 7 με 10 χιλιόμετρα από το σημείο της τραγωδίας.

Επίσης, αν και δεν θεωρείται επικρατέστερο σενάριο, η ΕΛΑΣ εξετάζει και το ενδεχόμενο η μηχανή του 42χρονου να χτυπήθηκε από διερχόμενο όχημα.

Πηγή: neakriti.gr

Sports in

Η Φενέρμπαχτσε σκέφτεται να αποχωρήσει από το πρωτάθλημα Τουρκίας

Η Φενέρμπαχτσε συγκάλεσε έκτακτο διοικητικό συμβούλιο και εξετάζει το ενδεχόμενο αποχώρησης από το πρωτάθλημα, μετά τα επεισόδια στην Τραπεζούντα.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

Τρίτη 19 Μαρτίου 2024