Γενέθλια για τον γιο του Σάκη Ρουβά και της Κάτιας Ζυγούλη
Το μικρό πάρτυ και η τούρτα-υπερπαραγωγή
Ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο χαρά πέρασαν ο Σάκης Ρουβάς και η Κάτια Ζυγούλη. Ο μικρός γιος τους έγινε 2 ετών, και το όμορφο ζευγάρι το γιόρτασε και με το παραπάνω!
Ο Σάκης και η Κάτια έχουν μοιραστεί φωτογραφίες και τρυφερές στιγμές με τους διαδικτυακούς τους φίλους στα social media και το πάρτι του Απόλλωνα δεν μπορούσε να αποτελεί εξαίρεση.
Συγκεκριμένα η Κάτια Ζυγούλη δημοσίευσε φωτογραφία, από το εσωτερικό του σπιτιού της, αποκαλύπτοντας την τούρτα των γενεθλίων του μικρού Απόλλωνα η οποία όπως θα δείτε είναι υπερπαραγωγή!
Το ζευγάρι ετοιμάζεται πυρετωδώς για τη βάφτιση του μικρού Απόλλωνα που θα γίνει σε κλειστό κύκλο τον Ιούνιο με νονούς τον Γιάννη Βαρδινογιάννη και την σύζυγό του, Μελίσσα!
Δείτε την ανάρτηση της Κάτιας:
- Mπαρτσελόνα: Το νέο λούτρινο της μασκότ CAT «εξαφανίστηκε» σε χρόνο-ρεκόρ
- Hellenic Train: Διακόπηκαν τα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα – Λειανοκλάδι λόγω της υπερχείλισης του Ενιπέα
- Πασκουάλ για την Μπαρτσελόνα και το NBA Europe: «Είμαστε στην Euroleague»
- Μαλακάσα: Οδηγός χάνει τον έλεγχο και πέφτει πάνω στις προστατευτικές μπάρες και σε λεωφορείο
- Δολοφονία Καρυώτη: «Μου δώσανε φράγκα για να ομολογήσω» – Το ηχητικό που ανατρέπει την ομολογία στην υπόθεση
- Τσερνόμπιλ: Η προστατευτική κατασκευή δεν μπλοκάρει πλέον τη ραδιενέργεια οκτώ μήνες μετά το πλήγμα



