Χρύσπα: «Μελετάω πολύ μιούζικαλ στην διάρκεια της καραντίνας»
Η τραγουδίστρια βρέθηκε στο "σπίτι" των Roomies και μίλησε για την καραντίνα, το σπίτι στην Αίγινα και όχι μόνο
Η Χρύσπα βρέθηκε καλεσμένη στο σαλόνι των Roomies και εξομολογήθηκε για την απόφασή της να ζήσει στην Αίγινα κατά τη διάρκεια της καραντίνας.
«Μου έχει λείψει πολύ η δουλειά μου αλλά νομίζω ότι καμία φορά είναι καλό να κάνουμε μια παύση γιατί γεμίζουμε λίγο μπαταρίες, ανασυγκροτούμαστε και έρχεται το επόμενο βήμα πιο συνειδητά» ανέφερε η ερμηνεύτρια.
«Μελετάω πολύ μιούζικαλ στον ελεύθερο χρόνο μου. Μου αρέσει πολύ η Μαίρη Πόππινς. Έχω παρακολουθήσει και λίγα μαθήματα» ανέφερε η ίδια.
«Υπάρχει υλικό αλλά το έχουμε κρατήσει λίγο πίσω εξαιτίας της κατάστασης», τόνισε όσον αφορά τα επόμενα επαγγελματικά της βήματα.
Η Χρύσπα ομολόγησε ότι η πρώτη καραντίνα την βρήκε πολύ καλά και το καινούργιο υλικό που θα κυκλοφορήσει δημιουργήθηκε τότε.
Δείτε περισσότερα εδώ.
- Πόσα χρήματα έχει πάρει ο Παναθηναϊκός από την πορεία του στο Europa League
- U.S.–Greece: ‘Landmark Agreement’ on Shipbuilding and Energy Cooperation
- Λέρος: Ομολόγησε ο 18χρονος ότι σκότωσε τον πατέρα του πάνω σε καβγά
- Το απίθανο σερί της Φενέρμπαχτσε στη Euroleague
- Η Πολωνία σχεδιάζει την απαγόρευση των social media για παιδιά κάτω των 15 ετών
- Συνταξιοδότηση: Τα εύθραυστα ηλικιακά όρια ηλικίας και το προσδόκιμο ζωής – Πότε θα παρθούν οι κρίσιμες αποφάσεις



