
Καβάλα : Οδηγούσε στο αντίθετο ρεύμα και σκότωσε 61χρονη γυναίκα – Εντοπίστηκε ένα μήνα μετά
Εντοπίστηκε ο δράστης του τροχαίου δυστυχήματος που στοίχισε τη ζωή σε μία 61χρονη γυναίκα. Ο 44χρονος οδηγός μηχανής μεγάλου κυβισμού δεν είχε δίπλωμα οδήγησης ενώ φέρεται να ομολόγησε την πράξη του. Η 61χρονη γυναίκα είχε βρεθεί εγκαταλελειμμένη στον δρόμο.
Το τροχαίο συνέβη το πρωί της 13ης Μαρτίου, όταν διερχόμενοι βρήκαν την 61χρονη εργαζόμενη στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας, τραυματισμένη και χωρίς τις αισθήσεις της στο οδόστρωμα επί της οδού Αμερικανικού Ερυθρού Σταυρού στην Καβάλα. Η άτυχη γυναίκα δεν κατάφερε να συνέλθει και κατέληξε στις 26 Μαρτίου. Οι συγγενείς της δώρισαν τα όργανά της. Ένα μήνα μετά η Τροχαία Καβάλας κατάφερε, όπως όλα δείχνουν , να διαλευκάνει το θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα.
Η ψηφιακή επεξεργασία μιας εικόνας από κάμερα ασφαλείας οδήγησε τους αστυνομικούς στην ταυτοποίηση του 44χρονου, αναβάτη μηχανής μεγάλου κυβισμού, που σύμφωνα με πληροφορίες δεν διέθετε άδεια κυκλοφορίας. Για ένα μήνα οι αστυνομικοί συγκέντρωσαν δεκάδες μαρτυρίες και εξέτασαν το υλικό που είχαν συγκεντρώσει από τις κάμερες.
Σύμφωνα με την ιατροδικαστική έκθεση, οι κακώσεις που έφερε η 61χρονη έδειχναν ότι η γυναίκα είχε πέσει θύμα τροχαίου και οι Αρχές της πόλης προσπάθησαν όλο αυτό το διάστημα να εντοπίσουν τον δράστη.
Ο 44χρονος, εις βάρος του οποίου έχει σχηματιστεί δικογραφία που έχει ήδη διαβιβαστεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Καβάλας, φέρεται να ομολόγησε στις αρχές ενώ δεν συνελήφθη καθώς έχει παρέλθει η προθεσμία αυτοφώρου.
- Απάτη CallPhantom στο Google Play: Πληρώνεις για ψεύτικα αρχεία καταγραφής
- Δεκαεπτά αστυνομικοί σκοτώθηκαν σε θανατηφόρα τρομοκρατική ενέδρα στη Νιγηρία
- Το αεροπλανοφόρο Gerald Ford επέστρεψε στις ΗΠΑ μετά από 11 μήνες
- Κούβα: Οδηγός προστασίας για τους πολίτες σε περίπτωση αμερικανικής επίθεσης
- Ο Μητσοτάκης είπε Ferto, το κοινό είπε… Asto
- ΗΠΑ: Την απέλασαν στην Ονδούρα χωρίς το παιδί της και στην συνέχεια την κατηγορούν για την δολοφονία του

