Ένα φαντασμαγορικό πάρτι διοργανώθηκε στον Άγιο Δομίνικο για τα μάτια και μόνο των παικτών του Survivor που κέρδισαν στο αγώνισμα ασυλίας.
Η κόκκινη ομάδα πήρε τη νίκη στο αγώνισμα ασυλίας, έφαγε και στη συνέχεια βρέθηκε σε μια ιταλική βίλα στην οποία είχε στηθεί ένα σκηνικό έτοιμο για συναυλία, την οποία παρακολούθησαν οι παίκτες, με τους Coco Bongo.
Μαζί τους και οι παίκτες του τουρκικού Survivor, τους οποίους είχαν γνωρίσει από το πάρτι της ένωσης. Οι «κόκκινοι» δεν σταμάτησαν να χορεύουν και να διασκεδάζουν, ενώ υπήρχαν και κάποια φλερτ, με τον Αλέξη Παππά να παίρνει για χορό παίκτρια από την τουρκική ομάδα. να τους υποδέχονται.
Ο Αλέξης Παππάς είχε την τιμητική του στο ξέφρενο πάρτι, καθώς μία από τις Τουρκάλες παίκτριες έπεσε… στα δίχτυα του. Κατά τη διάρκεια που όλοι διασκέδαζαν, η Τουρκάλα πλησίασε και αγκάλιασε τον Αλέξη Παππά για να χορέψουν, όμως εκείνος θέλησε να της κάνει πλάκα. “Μπορεί να είσαι η μαμά μου”, είπε χαρακτηριστικά, εκπλήσσοντας την κοπέλα. Έτσι, ο χορός τους είχε άδοξο τέλος.
To Twitter, όπως ήταν φυσικό δεν το άφησε ασχολίαστο
Πέντε ερωτικές ιστορίες, τοποθετημένες σε διαφορετικές εποχές της Ελλάδας, συνθέτουν το κοινό σύμπαν του έργου «Η Αστερόσκονη», όπου άνθρωποι και χρονικότητες συναντιούνται γύρω από την ίδια ανάγκη για αγάπη και σύνδεση.
Η Δευτέρα 9 Μαρτίου είναι αφιερωμένη στον Αντώνη Καλογιάννη, καθώς το έργο του θα «ζωντανέψει» στη σκηνή του θεάτρου Παλλάς, μέσα από τη μουσική παράσταση «Η φωνή της ψυχής μας».