«Ράδιο Αρβύλα» : Συνεχίζεται η «μάχη» με τον κοροναϊό – Το… βίντεο – υπονοούμενο
«Θύμα» του κοροναϊού είναι εδώ και μία εβδομάδα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με το βαν που είναι υπεύθυνο για τα γραφικά και τα βίντεο που παίζουν να μένει άδειο
«Θύμα» του κοροναϊού είναι εδώ και μία εβδομάδα η εκπομπή «Ράδιο Αρβύλα», με το βαν που είναι υπεύθυνο για τα γραφικά και τα βίντεο που παίζουν να μένει άδειο.
Στο ξεκίνημα της εβδομάδας τα πράγματα πηγαίνουν λίγο καλύτερα για τους συνεργάτες του Αντώνη Κανάκη και της παρέας του, καθώς όπως είπε ο παρουσιαστής, ο Γρηγόρης επέστρεψε στη θέση του στο βαν, ενώ ευχή όλων είναι να γυρίσουν σύντομα, ο Βαγγέλης, η Σμαρώ, ο Βασίλης και ο Τάκης, ο οποίος περνάει πιο βαριά τον κοροναϊό.
«Γρήγορα κοντά μας» είπε ο Αντώνης Κανάκης για να ξεκινήσει η ροή της εκπομπής.
- H γαλλική Mistral προτείνει σύστημα αποζημίωσης των δημιουργών για την ΑΙ
- Η μάχη για τη παραμονή στη Super League: Το πρόγραμμα των play out
- Βασίλης Κικίλιας: 56 εκατ. ευρώ για να συγκρατηθούν οι τιμές στα ακτοπλοϊκά εισιτήρια
- Χάρης Δούκας: «Το μήνυμα που στέλνει η σημερινή μαθητική παρέλαση είναι καθαρό. Ότι η κοινωνία προχωρά μπροστά όταν είναι ενωμένη»
- Συνάντηση Δένδια – Πάλμα στη ΛΑΕΔ: Στο επίκεντρο οι εξελίξεις στη Μέση Ανατολή
- «Μυρίζει» πόλεμο στην Ευρώπη: Εκτοξεύεται το άγχος των πολιτών – Πολύ ανήσυχοι οι Έλληνες


