
Υπουργείο Υγείας: Θα εμβολιαστούν κατά προτεραιότητα οι γιατροί που επιστρατεύτηκαν
Η ρύθμιση εγκρίθηκε και από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού
Κατά προτεραιότητα και νωρίτερα απ’ ότι ήταν προγραμματισμένο θα εμβολιαστούν οι ιδιώτες γιατροί που από χτες δίνουν μάχη στο ΕΣΥ.
Σύμφωνα με το υπουργείο Υγείας, όσοι έχουν «επιστρατευθεί» και δεν έχουν κάνει ακόμη το εμβόλιο θα μπουν σε λίστα προτεραιότητας προκειμένου να κάνουν το εμβόλιο τις επόμενες ημέρες.
Κατά πληροφορίες η ρύθμιση εγκρίθηκε χτες από την Εθνική Επιτροπή Εμβολιασμού μετά από εισήγηση του υπουργείου Υγείας, ενώ ο αριθμός των ιδιωτών γιατρών που δεν έχουν εμβολιαστεί ακόμη είναι πολύ μικρός.
- Γάζα: Σκοτώθηκε συμβασιούχος του ΠΟΥ – Αναστέλλει τις διακομιδές του στην Αίγυπτο ο Οργανισμός
- Στενά του Ορμούζ: Ψηφοφορία στο ΣΑ του ΟΗΕ σε σχέδιο απόφασης για τη ναυσιπλοΐα
- Ρωσία: Τουλάχιστον 5 νεκροί και χιλιάδες εκτοπισμένοι εξαιτίας πλημμυρών και κατολισθήσεων στο Νταγκεστάν
- Ιράν: Σε «αδιέξοδο» βρίσκεται ο «ανισσόροπος» Τραμπ – «Καμία επίπτωση» από τις «ανυπόστατες απειλές του»
- Ουκρανία: Παύση επιθέσεων εναντίον ενεργειακών υποδομών προτείνει το Κίεβο στη Μόσχα
- Στα «ΝΕΑ» της Τρίτης: Οι μαύρες τρύπες ενός διαγγέλματος
