Ο Κουνελοκοτρώνης είναι ο πιο… επαναστατικός σοκολατένιος λαγός
Ζαχαροπλάστης από τη Θεσσαλονίκη τιμά την Επανάσταση του 1821 φτιάχνοντας τον Κουνελοκοτρώνη και την Κουνελλάδα
Βγαλμένα από τη πιο ζωηρή (ή σκοτεινή κατ’ άλλους) σφαίρα της φαντασίας είναι τα σοκολατένια λαγουδάκια που είναι «ντυμένα» τσολιάδες με φουστανέλες και φορεσιές βασίλισσας Αμαλίας ως αναμνηστικό για τα 200 χρόνια από την Επανάσταση.
Το ελληνικό επιχειρείν, εξάλλου, είναι ανεξάντλητο. Μετά την περσινή επιτυχία του Κορωνολαγού (που φορούσε ποδιά γιατρού και κρατούσε ένεση), ζαχαροπλάστης – εντερπρενέρ από τη Θεσσαλονίκη παρουσίασε τους πιο πατριωτικούς σοκολατένιους λαγούς που έχετε δει: τον Κουνελοκοτρώνη (ή Κουνελοκολοκοτρώνη) και την Κουνελ(λ)άδα.
Πρόκειται για τον πρόεδρο της Συντεχνίας Καταστηματαρχών Ζαχαροπλαστών Θεσσαλονίκης, Μάριος Παπαδόπουλος, ο οποίος κατάφερε να συνδυάζει επιτυχημένα τις γιορτές της 25ης Μαρτίου και του Πάσχα.
Φυσικά, ο Κουνελοκοτρώνης – σαν άλλος Ντόνι Ντάρκο – έχει ήδη γίνει viral και έχει στοιχειώσει το συλλογικό ασυνείδητο του ελληνικού διαδικτύου.
Δείτε το βίντεο το οποίο είτε θα σας ανοίξει την όρεξη είτε θα σας φέρει εφιάλτες:
- Υπόθεση Παναγόπουλου: Ανοίγει η «βεντάλια» των ερευνών – Επεκτείνεται σε συγγενείς και πολιτικά πρόσωπα
- Ερώτηση στο ευρωκοινοβούλιο για τα πρόσωπα της δικογραφίας του ΟΠΕΚΕΠΕ που παραμένουν σε θέσεις ευθύνης
- The Expla-in Project: Τι γίνεται στο ΠΑΣΟΚ;
- Μαριάντα Πιερίδη για το bullying του γιου της: «Το δύσκολο είναι το να βάλεις το σχολείο να ασχοληθεί σοβαρά»
- Ο Μακρόν ψάχνει και για κεντρικό τραπεζίτη – Γιατί παραιτήθηκε αιφνιδιαστικά ο Βιλερουά
- Κινηματογραφική ληστεία στην Ιταλία: Μασκοφόροι με «μαϊμού» περιπολικά ανατίναξαν χρηματαποστολή




