Ο Ρώσος πρόεδρος θα λάβει την Τρίτη το εμβόλιο του κοροναϊού, έστω και με σημαντική καθυστέρηση σε σχέση με άλλους ηγέτες, όμως το Κρεμλίνο ανακοίνωσε την Τρίτη ότι το όνομα του ρωσικού εμβολίου θα μείνει μυστικό.
«Είναι απόφασή μας να μην αποκαλύψουμε ποιο εμβόλιο θα λάβει ο πρόεδρος, σημειώνουμε όμως ότι όλα τα ρωσικά εμβόλια είναι απόλυτα ασφαλή και αποτελεσματικά» περιορίστηκε να δηλώσει ο εκπρόσωπος του Κρεμλίνου Ντμίτρι Πεσκόφ.
Πρόσθεσε ότι ο εμβολιασμός προγραμματίζεται για το απόγευμα της Τρίτης με ένα από τα τρία εμβόλια που ανέπτυξε η Ρωσία, αναμεταδίδει το Reuters.
Το Sputnik V είναι το γνωστότερο από τα τρία, καθώς έλαβε έγκριση στη Ρωσία πριν από τα EpiVacCorona και CoviVac.
Ο Πέσκοφ πρόσθεσε ότι ο πρόεδρος δεν συμφωνεί με την ιδέα να εμβολιαστεί μπροστά στις κάμερες.
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας