Survivor: Ανατροπή στο ριάλιτι – Αυτός ο καλλιτέχνης θα τραγουδήσει στο πάρτι της ένωσης
Ο τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali τους διέψευσε όλους
Το πάρτι της ένωσης των δύο ομάδων στο Survivor απασχολεί εδώ και καιρό την παραγωγή του ριάλιτι επιβίωσης.
Η κόκκινη και η μπλε ομάδα θα καταργηθούν σύντομα με τους παίκτες να μένουν πια όλοι μαζί σε μια παραλία.
Η ένωση αυτή θα εορταστεί -όπως κάθε φορά- με ένα μεγάλο πάρτι που θα βοηθήσει την ψυχολογία των παικτών στον Άγιο Δομίνικο.
Σύμφωνα με πληροφορίες η ένωση θα γίνει την 11η Απριλίου αλλά δεν θα τραγουδήσει ο Σάκης Ρουβάς, όπως είχε γίνει στο παρελθόν.
Ο τούρκος παραγωγός του Survivor, Acun Ilicali τους διέψευσε όλους και ανακοίνωσε πως στο πάρτι της ένωσης θα παρευρεθεί ο διάσημος καλλιτέχνης, Jason Derulo.
«Το μεγάλο όνομα πίσω από τα τραγούδια Swalla και Savage Love, ο παγκοσμίου φήμης τραγουδιστής Jason Derulo, θα εμφανιστεί στο πάρτι επανένωσης Survivor και θα εκτελέσει τα αγαπημένα του τραγούδια», έγραψε χαρακτηριστικά ο Acun.
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Acun Ilıcalı (@acunilicali)
- Τζέφρι Έπσταϊν: Τα νέα στοιχεία για τον θάνατό του – Η πορτοκαλί φιγούρα και ο γιατρός που λέει ότι στραγγαλίστηκε
- HOTΕΛ ΕΛVIRA»: Νέο επεισόδιο απόψε στο MEGA
- Κρήτη: Ακρωτηριάστηκε στο πόδι η γυναίκα που παρασύρθηκε από φορτηγό στο Ηράκλειο
- Παίκτης της Λεβερκούζεν αποθέωσε τον Μεντιλίμπαρ πριν το ματς με τον Ολυμπιακό (vid)
- Ιράν: Οι ΗΠΑ προετοιμάζονται για παρατεταμένη στρατιωτική εκστρατεία
- Κακοκαιρία: Σαρώνει σε Ηλεία και Μεσσηνία – Πλημμύρες και διαρκείς κατολισθήσεις βράχων – Απειλούνται σπίτια





