Το ταξίδι της επιστροφής, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο του στο Survivor, πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης, με αποτέλεσμα να παραμείνουν σε αυτό ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη

Το ταξίδι της επιστροφής, έχοντας ολοκληρώσει τον κύκλο του στο Survivor, πήρε ο Γιώργος Κοψιδάς, ο οποίος αποχώρησε από το παιχνίδι επιβίωσης, με αποτέλεσμα να παραμείνουν σε αυτό ο Τριαντάφυλλος και η Μαριάνθη.

Ο αρχηγός της κόκκινης ομάδας πήρε το ρίσκο να βγει στον τάκο για να φύγει ένας εκ των δύο συμπαικτών του και να πέσουν οι τόνοι στην παραλία, ωστόσο… δεν του βγήκε, καθώς ο κόσμος ήταν αντίθετος με τη συμπεριφορά του ίδιου και των συμπαικτών του απέναντι στον «Ντάφυ».

Ο Κοψιδάς πριν από την αποχώρησή του μίλησε για την επιλογή του κοινού, τον τρόπο που ψήφισε και το γεγονός ότι θέλει να «βλέπει κουτσομπολιά», όπως τόνισε και πήρε τον δρόμο για την Ελλάδα.

Ξέμεινε… στο Παρίσι

Η διαδρομή είχε μια στάση στο Παρίσι για αλλαγή του αεροπλάνου, ωστόσο ο Γιώργος έχασε την πτήση και τελικά θα παραμείνει για ένα βράδυ στη μαγευτική πόλη.

Ο ίδιος ενημέρωσε τους followers του γι αυτή του την περιπέτεια, με βίντεο που ανέβασε στο Instagram.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr