Πέμπτη 25 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Survivor : Ανάρτηση που θα συζητηθεί για τον Τριαντάφυλλο – «Πλακώνει ηχολήπτες...»

Survivor : Ανάρτηση που θα συζητηθεί για τον Τριαντάφυλλο – «Πλακώνει ηχολήπτες…»

Το φετινό Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών και το τελευταίο διάστημα ο Τριαντάφυλλος, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις γύρω από το όνομά του για τον τρόπο που κινείται στο reality επιβίωσης αλλά και τις συμπεριφορές που δέχεται από τους συμπαίκτες του

Το φετινό Survivor μονοπωλεί το ενδιαφέρον των τηλεοπτικών εκπομπών και το τελευταίο διάστημα ο Τριαντάφυλλος, έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις γύρω από το όνομά του για τον τρόπο που κινείται στο reality επιβίωσης αλλά και τις συμπεριφορές που δέχεται από τους συμπαίκτες του.

Ο «Ντάφυ», έχει μπει στο στόχαστρο της ομάδας, η οποία τον κατηγόρησε ότι έχει δωροδοκήσει παίκτες για να παραμείνει στον Άγιο Δομίνικο, αλλά και ότι δεν προσφέρει ούτε νίκες, αλλά ούτε και βοήθεια στην επιβίωση στο νησί.

Αυτός ήταν και ο λόγος που τόσο ο Γιώργος Κόρομι, όσο και ο Κώστας Παπαδόπουλος, το τελευταίο διάστημα δεν του προσφέρουν ψάρια από αυτά που πιάνουν.

Η συγκεκριμένη απόφαση προκάλεσε την έκρηξη του κοινού, το οποίο πήρε ξεκάθαρα το μέρος του τραγουδιστή και μάλιστα αυτό φάνηκε από τον τρόπο που ψήφισε την περασμένη Τετάρτη, με τον Γιώργο Κοψιδά να είναι εκείνος που αποχώρησε τελικά και τους Τριαντάφυλλο και Μαριάνθη να παραμένουν στο παιχνίδι.

Η ανάρτηση που προκαλεί ερωτηματικά

Έκπληξη και τεράστια ερωτηματικά για το συμβαίνει στον Άγιο Δομίνικο προκαλεί η ανάρτηση του δημοσιογράφου Λάμπρου Κωνσταντάρα, ο οποίος με αφορμή δηλώσεις φίλου του Τριαντάφυλλου στο «Έλα Χαμογέλα», προχώρησε σε μια αποκάλυψη για τη συμπεριφορά του τραγουδιστή.

«Το βράδυ πλακώνει ηχολήπτες, αλλά το πρωί πίνει αγιασμό. Οπότε εντάξει, είναι αγιασμένα χαστούκια» έγραψε χαρακτηριστικά στο Instagram.

Sports in

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός

LIVE: Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 15:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός για τον 4ο τελικό της Α1 μπάσκετ γυναικών.

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 25 Απριλίου 2024