Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ανθή Σαλαγκούδη : Τι απάντησε στην πρώτη πρόταση του Survivor να μπει στο παιχνίδι ;

Ανθή Σαλαγκούδη : Τι απάντησε στην πρώτη πρόταση του Survivor να μπει στο παιχνίδι ;

«Έχω ξαναδεχθεί πρόταση από το Survivor που ούτε καν είχα ρωτήσει τότε τις συνθήκες. Δεν μπήκα σε τέτοια διαδικασία γιατί από την αρχή ήμουν πάρα πολύ αρνητική. Οπότε τώρα ρώτησα τα πάντα!», εξομολογήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη

Καλεσμένη στην εκπομπή Dot ήταν την Κυριακή η πιο πολυσυζητημένη παίκτρια του Survivor. Ο λόγος φυσικά για την Ανθή Σαλαγκούδη που μίλησε για την εμπειρία της στο παιχνίδι και αποκάλυψε ότι φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχτηκε πρόταση να πάρει μέρος.

Δηλώσεις

«Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαι εδώ, που επέστρεψα από το Survivor, που έφαγα!», είπε στο ξεκίνημα της συνέντευξής της. «Νομίζω ότι φάνηκε στην αποχώρησή μου ότι δεν ήμουν και τόσο στενοχωρημένη», πρόσθεσε.

«Προφανώς, κάποια παιδιά έχουν ως στόχο το έπαθλο και τον τελικό, εγώ δεν μπήκα με τέτοιες βλέψεις. Θα μου άρεσε να μείνω περισσότερο αλλά από κει και πέρα δεν έχει προλάβει να μου λείψει το Survivor», ξεκαθάρισε στη συνέχεια.

Στη συνέχεια, παραδέχτηκε ότι της αρέσει να βλέπει και να μιλάει για το ριάλιτι επιβίωσης. «Ήμουν σαν την μύγα μες το γάλα», σχολίασε ακόμα η Ανθή Σαλαγκούδη.

Στη συνέχεια, δήλωσε ότι η καραντίνα έπαιξε ρόλο για να πάρει την απόφαση να μπει στο παιχνίδι και ότι πήρε την απόφαση να πάει στον Άγιο Δομίνικο μέσα σε δύο μέρες.

Αμέσως μετά, σύμφωνα με το fthis.gr, αποκάλυψε ότι φέτος δεν ήταν η πρώτη φορά που δέχεται πρόταση να πάρει μέρος στο ριάλιτι.

«Έχω ξαναδεχθεί πρόταση από το Survivor που ούτε καν είχα ρωτήσει τότε τις συνθήκες. Δεν μπήκα σε τέτοια διαδικασία γιατί από την αρχή ήμουν πάρα πολύ αρνητική. Οπότε τώρα ρώτησα τα πάντα!», εξομολογήθηκε η Ανθή Σαλαγκούδη.

Βίντεο

Sports in

Η UEFA αποθέωσε τον Ολυμπιακό για τις δύο προκρίσεις (pic)

Η UEFA με ποστάρισμά της στάθηκε και στην ομάδα Νέων του Ολυμπιακού, αλλά και στην ομάδα των ανδρών για τις δύo ευρωπαϊκές προκρίσεις μέσα σε λιγότερο από 20 ώρες στην διαδικασία των πέναλτι

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024