Όλος ο ντόρος που έχουν κάνει τελευταία για τα χρήματα που παίρνει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν τυχαίο για τους δύο Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας

Όλος ο ντόρος που έχουν κάνει τελευταία για τα χρήματα που παίρνει ο Τριαντάφυλλος και ο Αλέξης Παππάς δεν ήταν τυχαίο για τους δύο Γιώργηδες της κόκκινης ομάδας!

Η είσοδο της Έλενας Χαμπέρη στη κόκκινη ομάδα έφερε αναταράξεις με τα όσα αποκάλυψε σε συγκεκριμένους παίκτες! Συγκεκριμένα, η Βολιώτισσα παίκτρια έχει έρθει κοντά με τον Γιώργο Κόρομι και τον Γιώργο Ασημακόπουλο και φέρεται να τους αποκάλυψε όλα όσα ακούγονται και γράφονται στην Ελλάδα για τον μισθό που παίρνει ο Τριαντάφυλλος την εβδομάδα από την παραγωγή.

Ζήτησαν αύξηση από τον Ατζούν Κόρο – Ασημακόπουλος

Σύμφωνα με πληροφορίες του Athensmagazine.gr οι δύο άνδρες της κόκκινης ομάδας, ο Κορο και ο Ασημακόπουλος, ζήτησαν από τα μέλη της παραγωγής να τους φέρει σε επαφή με τον κύριο Ατζούν! Κάτι τέτοιο δεν ήταν εύκολο να γίνει, αφού ο Τούρκος έρχεται σε επαφή με τους παίκτες μόνο αν υπάρξει κάποιος πολύ σοβαρός λόγος!

Οι δύο κόκκινοι παίκτες φέρεται να έπιασαν μέλη της παραγωγής και να ζήτησαν να μεταφέρουν στον Ατζούν ότι θέλουν αύξηση διότι δε δέχονται παίκτες σαν τον Τριαντάφυλλο και τον Παππά να παίρνουν σχεδόν 8 φορές πάνω τα χρήματα που παίρνουν αυτοί! Φυσικά ο Ατζούν έγινε… Τούρκος και τόνισε πως εκβιασμούς δεν δέχεται από κανέναν και όποιος δεν θέλει οι πόρτες της εξόδου είναι ανοικτές να σηκωθεί να φύγει!

Η αντίδραση του Ατζούν δεν άρεσε σε κανέναν από τους δύο παίκτες και στην συνέχεια στο στόχαστρό τους βρέθηκε ο Τριαντάφυλλος! Αυτός είναι και ένας από τους λόγους που ο Κόρο άλλαξε στάση απέναντι στον «Ντάφυ» και τον ψήφισε, αφού το περιστατικό που σας αναφέρουμε σήμερα συνέβη πριν έρθει η ρήξη ανάμεσα στους πρώην κολλητούς και συμπαίκτες.

Γράψτε το σχόλιό σας

Ακολουθήστε το in.grστο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο in.gr