Δημήτρης Άνθης : Απαρηγόρητος για την εξαφάνιση του αδερφού του
«Μακάρι να είχα στοιχεία» λέει ο Δημήτρης Άνθης για την εξαφάνιση του αδερφού του.
Βαθιά ανήσυχος είναι ο Δημήτρης Άνθης, ο οποίος προ ημέρων κατήγγειλε τον Νικόλα Στραβοπόδη για σεξουαλική κακοποίηση, με την εξαφάνιση του αδερφού του.
Ο Ευστάθιος Άνθης για τελευταία φορά εμφανίστηκε στις 5 π.μ. τη Δευτέρα 8 Μαρτίου στο Burgh Island Hotel στο Bigbury-on-Sea.
«Είμαι ανάστατος κι εχω χάσει τον ύπνο μου από τότε που εξαφανίστηκε ο αδερφός μου. Δεν έχω στοιχεία, δεν ξέρω πως να κινηθώ, τον ψάχνουμε αλλά δεν υπάρχουν νέα του» δηλώνει ο Δημήτρης Άνθης.
«Ο αδερφός μου ζει στο Λονδίνο τα τελευταία τρία χρόνια. Μακάρι να είχα στοιχεία, να γνώριζα το λόγο που εξαφανίστηκε και γιατί αλλά δεν γνωρίζω κάτι που θα βοηθούσε να βρεθεί σύντομα ο Στάθης».
- Τι είπε ο CEO της Euroleague για το NBA Europe: «Μια συμμαχία είναι εφικτή»
- Ποιος είναι ο σωστός τρόπος να σηκώνουμε τον σκύλο μας και γιατί
- Το Ιράν δηλώνει ότι επιτέθηκε σε αμερικανικό πετρελαιοφόρο στον Περσικό Κόλπο
- Στο πλευρό του Ιράν η Κίνα – Γιατί η ρητορική είναι απίθανο να μετατραπεί σε άμεση στρατιωτική βοήθεια
- Σμαράγδα Καρύδη – Γιώργος Καπουτζίδης: Εγκλωβίστηκαν στη Σρι Λάνκα, η επιστροφή τους στην Ελλάδα
- Θεσσαλονίκη: Βαρύ πρόστιμο σε 62χρονο που εγκατέλειψε δύο κουτάβια


