Χάρι – Μέγκαν: Διαζύγιο μετά την πολύκροτη συνέντευξη «βλέπει» η αδερφή της Δούκισσας
Μετά την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα η Σαμάνθα ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό ο πρίγκιπας να σκέφτεται ήδη τον τρόπου με τον οποίο θα χωρίσει από τη Μέγκαν
Καταπέλτης ήταν για άλλη μια φορά η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν Μαρκλ Σαμάνθα, δηλώνοντας ότι ο γάμος του πριγκιπικού ζεύγος θα λήξει σύντομα με διαζύγιο.
Μετά την συνέντευξη του Χάρι και της Μέγκαν στην Όπρα η Σαμάνθα ισχυρίζεται ότι είναι πολύ πιθανό ο πρίγκιπας να σκέφτεται ήδη τον τρόπου με τον οποίο θα χωρίσει από τη Μέγκαν.
Ο γάμος τους δεν είναι στρωμένος με ροδοπέταλα υποστήριξε η αδερφή της Δούκισσας και ισχυρίστηκε ότι πιθανότητα θα περάσουν σύντομα το κατώφλι του δικηγόρου.
Η μόνη περίπτωση να σωθεί ο περιβόητος γάμος είναι να γίνει η Μέγκαν πιο ειλικρινής και το ζευγάρι να ακολουθήσει τις συμβουλές κάποιου ειδικού.
Το ζευγάρι στη συνέντευξη-βόμβα αφηγήθηκε τις αρνητικές εμπειρίες του κατά τη διάρκεια των βασιλικών τους καθηκόντων, με πιο σημαντική – αναμφίβολα και για το Μπάκιγχαμ – εκείνην που αφορά στα ρατσιστικά σχόλια τα οποία κατήγγειλε η Μέγκαν ότι δέχτηκε ο Χάρι, κατά του πρώτου τους παιδιού, όταν η ίδια ήταν ακόμη έγκυος.
Η Σαμάνθα με βιντεοσκοπημένο μήνυμά της στο ΤΜΖ δήλωσε ότι μετά την συνέντευξη στην Όπρα ο Χάρι θα σκεφτεί πολύ σοβαρά να μείνει στο πλευρό της Μέγκαν καθώς έχει γίνει μεγάλη ζημιά στην βασιλική οικογένεια.
Δηλώσεις που ανάψαν φωτιές
«Ίσως ήδη να την αμφισβητεί. Πρέπει να το σκέφτεται αν έχει λειτουργικό μετωπιαίο λοβό. Δεν είναι 12 ετών», ανέφερε η Σαμάνθα για τον πρίγκιπα Χαρι.
«Πρέπει να έχει την αίσθηση: «Ω, Θεέ μου, ό τι μου είπες ήταν ψέμα»» είπε η ίδια αναφερόμενη στο τι μπορεί να σκέφτεται ο Χάρι για τη Μέγκαν.
«Βλέπω (ο γάμος τους) να οδηγείται σε διαζύγιο, εκτός εάν απευθυνθούν σε σύμβουλο γάμου και μπορούν να συμφωνήσουν να είναι ειλικρινείς, και να ζητήσουν συγγνώμη απ΄όλους αυτούς που έχουν καταστρέψει…»
«Εννοώ, τίποτα από αυτά που ειπώθηκαν (στη συνέντευξη) δεν ήταν ειλικρινή κάνοντας ζημιά στη βασιλική οικογένεια», πρόσθεσε η ετεροθαλής αδερφή της Μέγκαν.
- Ιράν: Ο Μακρόν ζητά από Τραμπ και αλ Θάνι moratorium στα πλήγματα εναντίον πολιτικών υποδομών
- Πετρέλαιο: Οι τιμές συνεχίζουν να αυξάνονται – Πέφτουν τα χρηματιστήρια
- Ιράν: Κονδύλι 200 δισ. δολαρίων ζητά το υπουργείο Πολέμου στις ΗΠΑ για να χρηματοδοτηθεί ο πόλεμος
- Ιράν: Ενας άντρας σκοτώθηκε στο Ισραήλ και 4 γυναίκες στη Δυτική Οχθη σε ιρανική πυραυλική επίθεση
- Σουδάν: Επίθεση με drone σκοτώνει τουλάχιστον 15 άτομα στο γειτονικό Τσαντ
- Ιταλία: Η κυβέρνηση μειώνει τους φόρους στα καύσιμα για τις επόμενες τρεις εβδομάδες



