Αναβολή σε τρία παιχνίδια στο Basketball Champions League
Τρία παιχνίδια του Basketball Champions League αναβλήθηκαν λόγω κρουσμάτων κοροναϊού.
Ο κοροναϊός συνεχίζει να «χτυπάει» τον αθλητισμό, με τις ομάδες να ανακοινώνουν συχνά-πυκνά νέα κρούσματα κορωνοϊού. Νέο… θύμα της πανδημίας, είναι το Basketball Champions League, καθώς η διοργανώτρια αρχή ανακοίνωσε σήμερα πως αποφάσισε να αναβάλει τρεις αναμετρήσεις.
Όπως έγινε γνωστό, οι αναμετρήσεις ανάμεσα σε Ιγκοκέα-Σαν Πάμπλο Μπούργκος, Σαραγόσα-Νίμπουρκ και Μπάμπεργκ-Σάσαρι, μπήκαν στον… πάγο με το Champions League να αναφέρει πως σύντομα θα ανακοινωθούν οι νέες ημερομηνίες.
Αξίζει να σημειωθεί, πως κανένας από τους τρεις αγώνες δεν αφορά την ΑΕΚ, καθώς καμία ομάδα δεν είναι στον ίδιο όμιλο με την Ένωση.
- Τσουκαλάς: Η κυβέρνηση δεν λέει κουβέντα για τις αποκαλύψεις στις υποκλοπές και τις «στημένες» ερωτήσεις στην εξεταστική
- Τι δείχνουν τα στοιχεία για τον Τουρισμό: Μένουν λιγότερο αλλά ξοδεύουν περισσότερα ανά ημέρα
- Ναυάγιο στη Χίο: Μεταφέρονται στην Αθήνα με C-130 τραυματισμένα παιδιά
- Γιώργος Λιάγκας, Eurovision και Ισραήλ: H μισή Ευρώπη είναι εναντίον σας και ασχολείστε με το αν η Evangelia έκλεψε το Hava Nagila
- Φορολοταρία: Πώς συμμετέχεις, πώς κερδίζεις, πώς πληρώνεσαι
- Αυτό αποκάλυψε ο Ντοκ Ρίβερς για την υπόλοιπη σεζόν του Γιάννη Αντετοκούνμπο


