Δαμάσι: Έφτασαν οι πρώτοι οικίσκοι για τους σεισμοπαθείς – Δωρεά του Ολυμπιακού και του Βαγγέλη Μαρινάκη
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή και οι υπόλοιποι οικίσκοι που δωρίζει στους κατοίκους ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Στο πολύπαθο Δαμάσι, όπου οι κάτοικοι μετρούν ακόμα τις πληγές τους μετά το χτύπημα του Εγκέλαδου, έφτασαν οι πρώτοι 4 από τους 20 οικίσκους για τους σεισμοπαθείς που δωρίζει ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
Μαζί με τους οικίσκους, παραδόθηκαν και τα πρώτα κλειδιά στους ανθρώπου που θα φιλοξενηθούν σε αυτούς, καθώς τα σπίτια τους είναι ακατάλληλα για κατοίκηση, λόγω των ζημιών που έχουν υποστεί από το σεισμό.
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να φτάσουν στην περιοχή και οι υπόλοιποι οικίσκοι που δωρίζει στους κατοίκους ο Ολυμπιακός και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.
- Μέση Ανατολή: Πόσοι άνθρωποι έχουν σκοτωθεί από τον πόλεμο ΗΠΑ – Ισραήλ – Ιράν
- Για τρίτη ημέρα στους δρόμους οι οδηγοί ταξί στην Αττική – Επέστρεψαν μέχρι νεοτέρας στην περιφέρεια
- Χαμός στους Μπακς με Αντετοκούνμπο: Μεγάλη διαφωνία για την επιστροφή του στα παρκέ (pic)
- Πολιορκία xωρίς τέλος, αντοχή χωρίς όρια: Όταν η αμερικανική μέγγενη συναντά τις κουβανικές ρίζες
- Σπειροειδής αποσταθεροποίηση – Ο Λίβανος μεταξύ πολέμου, φόβων νέου εμφυλίου και πλήρους κατάρρευσης
- Που «χάθηκε» ο Τζόζεφ Γκόρντον-Λέβιτ;
- Απολογείται ο 19χρονος φίλος του 20χρονου που δολοφονήθηκε στην Καλαμαριά – Αναζητείται ένα ακόμη άτομο
- Επενδύει στην εξωστρέφεια η περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Πέμπτη 19.03.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/03/manouchehr-hejazi-QeoXkIesiCo-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442