Σέρρες : Ξαφνικός θάνατος τετράχρονης
Νεκρό διακομίστηκε στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ένα κοριτσάκι ηλικίας τεσσεράμισι ετών που διέμενε στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ
Νεκρό διακομίστηκε στην παιδιατρική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Σερρών ένα κοριτσάκι ηλικίας τεσσεράμισι ετών που διέμενε στον οικισμό Ρομά του Αγίου Ραφαήλ.
Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, το κοριτσάκι μετέφεραν οι γονείς του, χωρίς να είσαι σε θέση να δώσουν περισσότερες πληροφορίες για το πώς πέθανε. Το ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό εξέτασε το παιδί και διαπίστωσαν το θάνατό του, ενώ το υπέβαλαν και σε τεστ κοροναϊού το οποίο βγήκε αρνητικό.
Αύριο το πρωί αναμένεται να γίνει νεκροψία – νεκροτομή στη σορό του άτυχου κοριτσιού για να εξακριβωθούν τα ακριβή αίτια του θανάτου του.
Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ
- Λαβρόφ: Ο Τραμπ έβαλε την Ουκρανία και την Ευρώπη στη θέση τους – Μένει ακόμα πολύς δρόμος για επίτευξη συμφωνίας
- Καρχιμάκης: Αυτοψία στο Σιδηροδρομικό Κέντρο Αχαρνών – «Η τηλεδιοίκηση λειτουργεί μόνο μέχρι το Λιανοκλάδι»
- Δημόσιο χρέος: Μια ωρολογιακή βόμβα έτοιμη να εκραγεί;
- «Αν δεν έγραφα για αυτόν, φοβάμαι ότι θα γινόμουν σαν αυτόν» – Ο σεναριογράφος του Taxi Driver πενήντα χρόνια μετά
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (10/2): «Δράση» με σημαντικά ματς στην Premier League
- Κίνηση στους δρόμους: Ταλαιπωρία στον Κηφισό – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό


