Ολυμπιακοί Αγώνες Τόκιο : Η Κίνα είναι διατεθειμένη να βοηθήσει την Ιαπωνία στον εμβολιασμό των αθλητών
Η κινεζική κυβέρνηση δήλωσε έτοιμη να βοηθήσει την Ιαπωνία στον εμβολιασμό των αθλητών
Έτοιμη να συνεργαστεί με τη ΔΟΕ δηλώνει η Κίνα, προκειμένου να παράσχει εμβόλια στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.
Ο κορυφαίος διπλωμάτης της κυβέρνησης Γουανγκ Γι τόνισε ότι η Κίνα είναι διατεθειμένη να συζητήσει τόσο με άλλες χώρες όσο και με τη ΔΟΕ για την αμοιβαία αναγνώριση των εμβολίων και την παροχή τους στους αθλητές που θα συμμετάσχουν στους Ολυμπιακούς Αγώνες.
Με το νέο κύμα της πανδημίας να βρίσκεται σε έξαρση παγκοσμίως υπάρχει έντονος προβληματισμός για το αν και πώς θα διεξαχθούν οι Ολυμπιακοί Αγώνες το ερχόμενο καλοκαίρι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Τόμας Μπαχ είχε δηλώσει ότι δε θα είναι υποχρεωτικός ο εμβολιασμός των αθλητών.
- Ουκρανία: Τουλάχιστον 1 νεκρός και 20 τραυματίες από ρωσικά πλήγματα στο νοτιοανατολικό τμήμα της χώρας
- Ρωσία: Στρατηγικά βομβαρδιστικά εκτέλεσαν περιπολία πάνω από τη Βαλτική Θάλασσα
- Οι ΗΠΑ πιέζουν Ρωσία και Ουκρανία για τριμερείς ευθείες διαπραγματεύσεις και προωθούν κατάπαυση του πυρός σε ενεργειακές υποδομές
- Στα «ΝΕΑ» της Παρασκευής: Με έρανο η αγορά
- Το υποτιμημένο γεν και η επιστροφή της Ιαπωνίας στην πυρηνική ενέργεια
- Συρία: Έτοιμο το προκαταρκτικό πλαίσιο για τον τερματισμό των συγκρούσεων ανάμεσα στη Δαμασκό και τους Κούρδους




