Την θερμή υποστήριξη της στον Σπύρο Μπιμπίλα για την επίθεση που δέχτηκε από τον Δημήτρη Λιγνάδη εξέφρασε η ηθοποιός Βάσια Τριφύλλη μέσω του «Πάμε Δανάη!».
«Κάτω τα χέρια από τον Σπύρο Μπιμπίλα. Εκεί τραβάω μαχαίρι, τραβάω πιστόλι. Όχι μόνο από το ΣΕΗ αλλά και από τον Μπιμπίλα. Ούτε ξέρω που το πάει ο Κούγιας. Αλλά είναι τελείως γελοίο ότι ο Μπιμπίλας έκανε σκευωρία για να χαντακώσει το Λιγνάδη. Θα έπρεπε να γελάμε ομάδον» σημείωσε.
Παράλληλα, αναφέρθηκε στον Δημήτρη Λιγνάδη χαρακτηρίζοντάς τον ατάλαντο.
«Ποιος εύρος; Ποια επιτεύγματα; Ατάλαντος είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης, από έναν υπέροχο πατέρα. Σέβομαι το όνομα Λιγνάδης από τον πατέρα του. Είναι γιός ενός υπεράξιου πατέρα. Ο Δημήτρης Λιγνάδης προσωπικά δεν μου λέει κάτι ιδιαίτερο. Μας ρεζίλεψε ο κ. Λιγνάδη ως ηθοποιός. Τον ήξερα από το όνομα του πατέρα του. Δεν είχα ακούσει κάτι για τον κ. Λιγνάδη» συμπλήρωσε χαρακτηριστικά
Με χιούμορ, ένταση και συνεχείς ανατροπές, η παράσταση «Push Up» βυθίζεται στα άδυτα μιας πολυεθνικής, όπου η προσωπική και επαγγελματική ανέλιξη μετατρέπεται σε αγώνα επιβίωσης.
Το έργο «Κολυμπώντας στον αέρα» -που ανεβαίνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα- είναι βασισμένο σε αληθινά γεγονότα, και θα παρουσιαστεί από τις 12 Μαρτίου στο Θέατρο 104.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας