Τέσσερις συλλήψεις στη Θεσσαλονίκη – Έκαναν γυμναστική σε ημιυπόγειο
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία
Τέσσερα άτομα συνελήφθησαν επειδή συγκεντρώθηκαν σε ημιυπόγειο στη Νεάπολη Θεσσαλονίκης για να γυμναστούν, παρά τα περιοριστικά μέτρα για την ανάσχεση της υγειονομικής κρίσης.
Πρόκειται για την 25ρονη ιδιοκτήτρια του χώρου και τρεις άνδρες (δύο 25χρονοι κι ένας 33χρονος), σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβίαση των μέτρων για την πρόληψη ασθενειών.
Οι συλληφθέντες οδηγούνται στον εισαγγελέα με την αυτόφωρη διαδικασία. Επιπλέον, στην πρώτη επιβλήθηκε πρόστιμο 3000 ευρώ και στους υπόλοιπους από 300 ευρώ στον καθένα. Όπως έγινε γνωστό, κανείς απ’ αυτούς δεν διαθέτει την ιδιότητα του γυμναστή.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- «Τους περιμένουμε»: Έτοιμο το Ιράν για πιθανή χερσαία εισβολή των ΗΠΑ – «Δεν θα κλείσουμε τα Στενά του Ορμούζ»
- Φάμελλος για την απώλεια του Άλκη Ρήγου: Ήταν τιμή μας να σε αποκαλούμε σύντροφο
- Ο Άλκης Ρήγος και το βαθύ αποτύπωμά του στο πανεπιστήμιο και το κίνημα
- Ιράν: Η καταστροφή δεν είναι πολιτική επιτυχία – Ο πόλεμος των ΗΠΑ χωρίς στρατηγική τέλους του παιχνιδιού
- Και η Φινλανδία στον χορό των πυρηνικών – Θα άρει πλήρως την απαγόρευση εγκατάστασής τους στο έδαφός της
- Η ΔΕΑΒ έσωσε την ΑΕΚ (και όχι μόνο) από την… ΔΕΑΒ!





