Μάριος Αθανασίου υπέρ Μαρκουλάκη: Το ΣΕΗ οφείλει να του ζητήσει δημόσια συγγνώμη
«Η ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη είναι ατόπημα και τον εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης», αναφέρει ο δημοφιλής ηθοποιός Μάριος Αθανασίου
Θέση υπέρ του Κωνσταντίνου Μαρκουλάκη, στην υπόθεση της ανακοίνωση του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών που τον φωτογραφίζει αφήνοντας υπονοούμενα, πήρε με ανάρτησή του στο Instgaram o Μάριος Αθανασίου. Ο ηθοποιός τόνισε ότι το ΣΕΗ οφείλει «να του ζητήσει δημοσίως συγγνώμη» καθώς τον εκθέτει χωρίς λόγο.
Ολόκληρη η ανάρτηση του Μάριου Αθανασίου:
«Οφείλει το ΣΕΗ να ζητήσει δημόσια συγγνώμη και να ανασκευάσει την ανακοίνωση που φωτογραφίζει τον Μαρκουλάκη. Είναι ατόπημα και εκθέτει χωρίς λόγο. Δεν έχουμε ανάγκη τέτοιων κρίσεων, έχουμε ανάγκη δικαιοσύνης και κάθαρσης».
Χθες ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης έστειλε χθες ανοιχτή επιστολή στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών για το γεγονός ότι επέλεξε να τον στοχοποιήσει στην επίσημη δήλωση που έκανε το περασμένο Σάββατο, σχετικά με τις εξελίξεις στο θέμα των σοβαρών καταγγελιών που συγκλονίζουν, τις τελευταίες εβδομάδες, το χώρο του θεάτρου.
- Ελεύθερος με περιοριστικούς όρους ο Γιώργος Τσαγκαράκης
- ΚΚΕ για Φλωρίδη και Άρειο Πάγο: Αποδέχονται την de facto μετατροπή της δίκης σε «κεκλεισμένων των θυρών»
- ΣΥΡΙΖΑ: Άρρηκτα συνδεδεμένο με το «μηχανισμό» του Μεγάρου Μαξίμου το σκάνδαλο των υποκλοπών
- Άρης: Με τα αδέλφια Αντετοκούνμπο και τον θρύλο της Γιουνάιτεντ Ρίο Φέρντιναντ ο Ρίτσαρντ Σιάο
- Ο Γιώργος Μαργώνης αναλαμβάνει Αντιπρόεδρος Ευρώπης της Philip Morris International με ευθύνη τη Νοτιοανατολική Ευρώπη
- Με φωτοβολταϊκά και αντλίες θερμότητας απαντά η Βρετανία στην ενεργειακή κρίση



