Θεσσαλονίκη : Έφοδος των ΜΑΤ στο ΑΠΘ για να σταματήσουν κατάληψη
Από νωρίς το πρωί, μέλη φοιτητικών παρατάξεων, πραγματοποιούν κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης.
Έφοδο στο ΑΠΘ, πραγματοποίησαν δυνάμεις των ΜΑΤ, με εντολή εισαγγελέα, προκειμένου να απομακρύνουν φοιτητές που από το πρωί πραγματοποιούν κατάληψη στο κτίριο της διοίκησης.
Από νωρίς το πρωί, μέλη φοιτητικών παρατάξεων, που ανήκουν σε ελευθεριακά σχήματα και στο σχήμα των ΕΑΑΚ, από τμήματα της Σχολής Θετικών Επιστημών, της Πολυτεχνικής και της Σχολής Πολιτικών Επιστημών, πραγματοποιούν κατάληψη του κτιρίου της διοίκησης.
Συμβαίνει τώρα στο ΑΠΘ.
Δημοσιεύτηκε από Γιάννης Α. Μυλόπουλος στις Δευτέρα, 22 Φεβρουαρίου 2021
Σύμφωνα με φοιτητές, οι δυνάμεις της αστυνομίας,αρχικά εμφανίστηκαν στην πύλη τη ΔΕΘ απέναντι από την είσοδο του ΑΠΘ, στην συνέχεια πέρασαν απέναντι την Εγνατία πλησίασαν ακόμη περισσότερο το campus και ακολούθως άρχισαν να εισέρχονται στο χώρο.
Σύμφωνα με το Thestival, προηγήθηκε ενημέρωση του εισαγγελέα από τον πρύτανη του ιδρύματος.
Οι συγκεντρωμένοι φωνάζουν συνθήματα κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη και της Αστυνομίας.
Σύμφωνα με το GRTimes, η Αστυνομία έχει διακόψει την κυκλοφορία των οχημάτων και στα δύο ρεύματα της οδού Εγνατίας στο ύψος των Πανεπιστημίων και γίνεται η εκτροπή των οχημάτων από παρακείμενους δρόμους.
- «Επέμενε ότι έπρεπε να φύγει» λέει ο ιδιοκτήτης του ταξιδιωτικού γραφείου για την Λόρα
- Οι ΗΠΑ λένε πως δεν υπάρχουν πλέον αμερικανοί κρατούμενοι στη Βενεζουέλα
- «Με ρώτησε αν αγοράζω χρυσό» αποκάλυψε η χρυσοχόος που είδε την 16χρονη Λόρα
- Ξαναρχίζουν οι πτήσεις απελαθέντων από την Κολομβία στις ΗΠΑ πριν από τη συνάντηση Τραμπ και Πέτρο
- Ο δολοφόνος προσπάθησε να αποπροσανατολίσει εκπομπή που έψαχνε την Μαρία Αγγελακούδη
- Ιράν, Κίνα και Ρωσία σε κοινές ναυτικές ασκήσεις στα Στενά του Ορμούζ – Κλείνει η είσοδος, ελέγχεται η έξοδος


