Γυναίκα κατηγορεί ηθοποιό για απόπειρα βιασμού: «Προσπαθούσα να ξεφύγω»
Η καταγγέλλουσα μίλησε σοκαρισμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live για τα όσα βίωσε στο σπίτι του καλλιτέχνη. Οι περιγραφές της πραγματικά ανατριχιάζουν.
Η καταγγέλλουσα μίλησε σοκαρισμένη στην Τατιάνα Στεφανίδου και το T-Live για τα όσα βίωσε στο σπίτι του καλλιτέχνη. Οι περιγραφές της πραγματικά ανατριχιάζουν.
Η Χριστίνα, όπως είπε, ζει πλέον στη Θεσσαλονίκη και την περασμένη Τρίτη έστειλε την καταγγελία της στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών μέσω του δικηγόρου της.
«Με ακινητοποίησε, προσπάθησε να μου ανεβάσει τη φούστα και να μου κατεβάσει το εσώρουχο»
«Γνωριζόμασταν από πριν. Είχα πάει αρκετές φορές στο προηγούμενο σπίτι από αυτό που έγινε η απόπειρα, χωρίς να συμβεί ποτέ τίποτα. Κάναμε παρέα, μιλούσαμε για το θέατρο, για την τέχνη, για τα πάντα, ήμασταν φίλοι. Είχα σχηματίσει την εικόνα ενός ανθρώπου σεμνού, συνεσταλμένου και ταλαντούχου, με τον οποίο δεν είχα πρόβλημα να συζητάω στα πάντα.
Με κάλεσε να πάω στο νέο του σπίτι, μου είπε ότι μετακόμισε και να πούμε τα νέα μας. Πήγα ανυποψίαστη, δεν φοβόμουν κάτι. Με υποδέχτηκε με ρόμπα και εσώρουχα. Δεν με ξένισε αυτό το πράγμα, ήπιαμε έναν καφέ, είπαμε τα νέα μας… Μετά μου πρότεινε να δούμε το υπόλοιπο σπίτι. Εκεί στην κρεβατοκάμαρα, ξαφνικά με έσπρωξε στο κρεβάτι. Με ακινητοποίησε, προσπάθησε να μου ανεβάσει τη φούστα και να μου κατεβάσει το εσώρουχο. Εγώ ήμουν μπρούμυτα, ένιωσα τη στύση του. Σοκαρίστηκα, προσπαθούσα να ξεφύγω και του έλεγα ότι με πονάει…» είπε μεταξύ άλλων η καταγγέλλουσα.
Δείτε το βίντεο
- Απαγορεύσεις, AI slop και chatbots που δοξάζουν τον Χίτλερ: Τα μεγαλύτερα σκάνδαλα στα social media φέτος
- Οι αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας (27/12): Δράση με Stoiximan GBL και Premier League
- Οι αργίες και τα τριήμερα του 2026 – Πότε πέφτει τετραήμερο
- Ελένη Παπαδοπούλου: Τα χρέη και η διαμάχη για το ακίνητο – Πώς έφτασαν οι Αρχές στη σύλληψη του γιου της
- Η διορία για μεταγραφές εκπνέει και αυτοί είναι οι παίκτες που ίσως αλλάξουν μπασκετική στέγη το 2026
- H φωτογραφία του 2025 της UNICEF – Ένα κορίτσι στο Αφγανιστάν μελετάει στο «Κρυφό Σχολειό»


