Τους έβγαλε στη… σέντρα ο Καραπαπάς για την αναβολή στους Ζωσιμάδες
Ο αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Ολυμπιακός έβγαλε στη… σέντρα την ΕΠΟ για την αναβολή του παιχνιδιού ΠΑΣ Γιάννινα - Παναθηναϊκός
Ανάρτηση στα social media για την αναβολή του παιχνιδιού ανάμεσα στον ΠΑΣ Γιάννινα και τον Παναθηναϊκό έκανε ο Κώστας Καραπαπάς.
Ο αγώνας των δύο ομάδων ήταν προγραμματισμένος για το μεσημέρι της Πέμπτης (15:00), αλλά δεν πραγματοποιήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και του κακού αγωνιστικού χώρου, με τον αντιπρόεδρο της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει με ανάρτησή του στο instagram την αναβολή του παιχνιδιού.
Ο παράγοντας των Πειραιωτών έβγαλε στη… σέντρα την ΕΠΟ, που τα έκανε μαντάρα για μια ακόμα φορά.
Συγκεκριμένα ανέφερε: «Στα άλλα νέα της ημέρας: στην πάντα…υποδειγματική διοργάνωση του Κυπέλλου Ελλάδος αναβλήθηκε λόγω καιρικών συνθηκών και αγωνιστικού χώρου ο αγώνας Γιάννενα-Παναθηναϊκός. Λίγα λεπτά μετά ο πρόεδρος του ΠΑΣ, Χριστοβασίλης, δήλωσε ότι έχουν γίνει παιχνίδια με χειρότερο αγωνιστικό χώρο στους Ζωσιμάδες, ενώ η γηπεδούχος ομάδα…προπονήθηκε στο ακατάλληλο τερέν!!!»
Δείτε την ανάρτησή του:
- Η ψηφοφορία και τα μηνύματα της ΓΣ της ΕΠΟ
- Σκηνοθέτης έκλεισε συμφωνία με το Netflix, αλλά φέρεται να ξόδεψε τα χρήματα σε αποτυχημένες επενδύσεις
- LIVE: ΟΦΗ – Πανσερραϊκός
- Καρφιά Μαρινάκη στους αγρότες: «Μάλλον ο διάλογος είναι προσχηματικός» – Πυρ ομαδόν από την αντιπολίτευση
- Συνεχίζει ακάθεκτη η Καλαμάτα (2-0), νίκες για Μαρκό (2-0) και Καβάλα (2-0)
- Νάξος: Δύο εργάτες έπεσαν σε τάφρο όταν κατέρρευσε τοιχείο – Μεγάλη επιχείρηση για τον απεγκλωβισμό τους
