Ο Βασίλης Καρράς και οι φίλοι του στην μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία, αυτό το Σάββατο
Μοναδικές ερμηνείες από ορισμένους από τους καλύτερους Ελληνες καλλιτέχνες
H μεγάλη διαδικτυακή συναυλία του Βασίλη Καρρά με τον Νίκο Μακρόπουλο και τους Νίκο Ζωϊδάκη, Γιάννη Καψάλη, Ματθαίο Τσαχουρίδη, Δημήτρη Χρυσοχοΐδη και Μάκη Σεβίλογλου, έρχεται το Σάββατο 6 Φεβρουαρίου.
Ο σπουδαίος λαϊκός ερμηνευτής και οι φίλοι του θα μας κρατήσουν συντροφιά αυτό το Σάββατο στις 9 το βράδυ.
Η μεγαλύτερη διαδικτυακή συναυλία ήταν να πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου, αλλά αναβλήθηκε για ένα μικρό πρόβλημα υγείας που παρουσίασε ο Βασίλης Καρράς.
Στην ανακοίνωση αναφερόταν πως η συναυλία μεταφέρεται για την επόμενη εβδομάδα.
Το Σάββατο όλοι θα μπορούν να απολαύσουν μοναδικά τραγούδια που ορισμένους εκπληκτικούς Ελληνες ερμηνευτές. Ολες οι αγαπημένες επιτυχίες του Βασίλη Καρρά, του Νίκου Μακρόπουλου και των άλλων καλλιτεχνών σ’ αυτή την εκπληκτική συναυλία με χορηγούς επικοινωνίας το Mega, το One Channel το Βήμα, τα ΝΕΑ, το in.gr.
- Αγρότες: Διορία στην κυβέρνηση μέχρι την Κυριακή για συγκεκριμένες δεσμεύεις αλλιώς γενικευμένη κλιμάκωση
- Κάπα Research: Η ακρίβεια έχει ονοματεπώνυμο – Που εντοπίζεται το πρόβλημα
- Ελληνική οικονομία: Το στοίχημα των επενδύσεων και οι μεταρρυθμίσεις
- Ένας νέος κόσμος αναδύεται το 2026 – Τι να κρατήσουμε από αυτό που έφυγε γι’ αυτό που έρχεται
- Εργαζόμενος της Disney τραυματίστηκε από ψεύτικο βράχο 180 κιλών [βίντεο]
- «Η ΑΕΚ απέρριψε πρόταση της Ρέιντζερς για τον Πενράις»








