Αδιάφορο για τον Αδωνι να τον παρακολουθεί το Κράτος με το Predator, αλλά όχι και να τον βιντεοσκοπούν στη Βουλή όταν τρώει κρακεράκια. Ε, ναι αυτό σηκώνει καταγγελία για παραβίαση προσωπικών δεδομένων!
Λίγες ημέρες μετά το θρίαμβο στο εντός έδρας ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται (19:30) από τον Απόλλωνα στη Ριζούπολη για την 20ή αγωνιστική του ελληνικού πρωταθλήματος.
Η ομάδα του Πέδρο Μαρτίνς θέλει να συνεχίσει με νίκη την ξέφρενη πορεία της προς την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, με τους νταμπλούχους να βρίσκονται στην κορυφή και στο +12 από το 2ο Άρη.
Ο κόουτς του Ολυμπιακού προσανατολίζεται σε ένα 4-2-3-1 για το σημερινό ματς με την Ελαφρά Ταξιαρχία.
Ο Ζοζέ Σα θα βρεθεί στα ερυθρόλευκα γκολπόστ, με τους Σεμέδο και Μπα στο κέντρο της άμυνας.
Ρέαμπτσιουκ και Ανδρούτος θα πάρουν θέση στα δύο αμυντικά άκρα.
Στο χώρο της μεσαίας γραμμής θα βρεθούν οι Καμαρά – Μπουχαλάκης, με τον Φορτούνη πιο μπροστά στο γνωστό οργανωτικό ρόλο.
Στις πτέρυγες θα πάρουν θέση οι Μπρούμα και Βρουσάι, με τον Ελ Αραμπί να βρίσκεται στην κορυφή της επίθεσης του Ολυμπιακού.
Στο φετινό πρωτάθλημα ο killer των Ερυθρολεύκων μετράει 15 γκολ σε 18 αναμετρήσεις.
Στη Ριζούπολη θα βρίσκονται και οι: Κρίστινσον, Τζολάκης, Ντρέγκερ, Παπαδόπουλος, Χολέμπας, Εμβιλά, Πέπε, Τιάγκο Σίλβα, Μασούρας, Ραντζέλοβιτς, Βαλμπουενά και Χασάν.
Θυμίζουμε πως εκτός αποστολής για την αναμέτρηση με την ομάδα του Γιώργου Παράσχου βρίσκονται οι Παπασταθόπουλος και Ραφίνια.
Ο Ολυμπιακός έκανε μια καλή προπόνηση απέναντι στο Παλαιό Φάληρο, νίκησε 24-7 και τώρα στρέφει την προσοχή του στο κρίσιμο παιχνίδι με την Μπρέσια για το Champions League.
Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός ζητά με καταγγελία της την τιμωρία των Γιώργου Μπαρτζώκα και Εβάν Φουρνιέ για όσα έγιναν στο πρόσφατο ματς του Ολυμπιακού με τον Πανιώνιο.
Η Ρεάλ Μαδρίτης απέκλεισε τη Μάντσεστερ Σίτι με δύο νίκες στη φάση των «16» του Champions League και οι οπαδοί της Βασίλισσας που ταξίδεψαν για τη ρεβάνς είχαν διάθεση για καζούρα στον Πεπ Γκουαρντιόλα…