Ο αλεξιπτωτιστής και μοντέλο από τα Σφακιά που μπαίνει στο Survivor
Σύμφωνα με τη δημοσιογράφο Έλενα Πολυκάρπου, που επικαλέστηκε ρεπορτάζ του primetime.gr, ο καταδρομέας από τα Σφακιά Μανώλης Μπούχλης είναι ο επόμενος που θα μπει στο «Survivor 4», στο πλευρό των Μαχητών.
Ο Μανώλης Μπούχλης είναι ο πρώην καταδρομέας που είχε περάσει από στρατοδικείο γιατί τον Μάρτιο του 2019 είχε ανεβάσει βίντεο στο οποίο φαινόταν ο ίδιος να τραγουδά το «Μακεδονία Ξακουστή», κατά τη διάρκεια άλματος που είχε πραγματοποιήσει με αλεξίπτωτο από στρατιωτικό ελικόπτερο. Είχε κριθεί αθώος από το Στρατοδικείο Λάρισας.
Στις 30 και 31 Ιανουαρίου, στο Ολύμπια θα πραγματοποιηθεί η συναυλία «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» - αφορμή τη συμπλήρωση 30 δημιουργικών χρόνων του συνθέτη Κώστα Λειβαδά και για τα 40 χρόνια της Ορχήστρας Νυκτών Εγχόρδων «Θανάσης Τσιπινάκης» του Δήμου Πατρέων.