Ο ηγέτης και το… αλάνι που «έδεσε» για χρόνια στο λιμάνι
Ο Κώστας Σλούκας είναι και με τη βούλα ο νέος ηγέτης του Ολυμπιακού, που εκτός από τη Μακάμπι «κέρδισε» και τον Γιαννούλη Λαρεντζάκη.
Αν… μιλούν οι αριθμοί, ο Κώστας Σλούκας, με 39.52’’ συμμετοχής, με 21 πόντους (9/9 βολές, με την μπάλα να ζεματάει), 11 ασίστ και 24 στο σύστημα αξιολόγησης, δεν είναι απλά ο πολυτιμότερος της αναμέτρησης με τη Μακάμπι, αλλά κι ο ηγέτης του Ολυμπιακού.
Ο άνθρωπος, που παίρνει από τον Βασίλη Σπανούλη τα κλειδιά της ομάδας και συνεχίζει την… ελληνική παράδοση των «ερυθρόλευκων».
Η νίκη στο Τελ Αβίβ είναι «χρυσάφι», από κάθε άποψη, αλλά ας μην επιχειρήσουμε να παραβιάσουμε ανοιχτές πόρτες. Την ιστορία τη γράφουν τα πρόσωπα και μπορεί ο Σλούκας να παίρνει το μεγαλύτερο κομμάτι από την πίτα της επιτυχίας, υπάρχει όμως κι ένα… αλάνι, που φώναξε «κόουτς, εδώ είμαι».
- Καλιφόρνια: «Ατμοσφαιρικό ποτάμι» θα πλήξει την πολιτεία – Εντολές εκκένωσης για περιοχές του Λος Άντζελες
- Ολυμπιακός – Πανιώνιος 2-3: Πήρε το ντέρμπι και το Σούπερ Καπ
- Συλλυπητήρια Ανδρουλάκη στην οικογένεια της Σύλβας Ακρίτα
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 24.12.2025]
- ΗΠΑ: Πυροβολισμοί στο Ντέλαγουερ – Νεκροί αστυνομικός, αλλά και ο ύποπτος της επίθεσης
- O χριστουγεννιάτικος τηλεμαραθώνιος του ΑΝΤ1 συγκέντρωσε 3.330.000 ευρώ και θα στηρίξει 300.000 παιδιά
