Σεμέδο : «Ξεχώρισα το γκολ του Φορτούνη, ο Ομάρ είναι αδερφός μας»
Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για τη νίκη επί του Αστέρα ενώ αναφέρθηκε και στον Ομάρ Ελαμπντελανουί που περνάει δύσκολα λόγω του ατυχήματος που είχε την Πρωτοχρονιά.
Ο Ρούμπεν Σεμέδο μίλησε για την επιστροφή του στα γκολ, τους Βαλμπουενά και Φορτούνη, αλλά και τον Ομάρ στέλνοντας το μήνυμά του στον πρώην συμπαίκτη του.
Αναλυτικά όσα είπε:
Για το γκολ του: «Είναι πολύ όμορφο να σκοράρει κάποιος. Η θέση μου δεν είναι αυτή όμως είμαι ευτυχισμένος που νικήσαμε, σκοράραμε ωραία γκολ και δεν δεχθήκαμε κανένα».
Για την ομάδα και τα μεγάλα σκορ της: «Έχουμε πολύ καλούς παίκτες όπως τους Βαλμπουενά και Φορτούνη και βγαίνουν όσα κάνουμε στις προπονήσεις. Δουλεύουμε, έχουμε ποιότητα και το αξίζουμε».
Για τον Μπα: «Πάντα είναι σε φόρμα ο Μπα. Δουλεύει πολύ καλά. Κάποια στιγμή δεν σου βγαίνουν πράγματα. Είναι σημαντικό που δεν δεχόμαστε γκολ. Που πηγαίνει καλά η άμυνά μας. Εγώ, ο Αβραάμ, ο Μπα και Σισέ είμαστε παρόντες».
Για το ποιο γκολ ξεχώρισε σήμερα: «Το γκολ του Φορτούνη το ξεχώρισα. Είναι ένας παίκτης με πολύ καλό επίπεδο».
Για τον Ομάρ: «Ο Ομάρ είναι αδερφός μας. Μέλος της οικογένειάς μας. Του στέλνουμε ευχές να έχει δύναμη. Πιστεύουμε πως θα τα καταφέρει».
Για τη συνέχεια με τον ΠΑΟΚ: «Έχουμε παιχνίδι δύσκολο με τον Παναιτωλικό. Να επικεντρωθούμε εκεί και μετά θα δούμε για τη Τούμπα».
- Ιωάννινα: Τουλάχιστον 30 αυτοκίνητα εγκλωβίστηκαν στο Πάπιγκο λόγω ισχυρής χαλαζόπτωσης – Όχημα έπεσε στον γκρεμό
- Μαρινέλλα: Η τελευταία συγκλονιστική ερμηνεία της στο Ηρώδειο – Δεν πρόλαβε να την ολοκληρώσει
- Emails «καίνε» τη Φέιθ Κέιτς για τον Έπσταϊν
- Το τρόπαιο του Κόπα Άφρικα σε παρέλαση: Αποθεώθηκε στη Γαλλία η Σενεγάλη (vids)
- Ο Μερτς δεν βλέπει επιτυχία στον πόλεμο κατά του Ιράν – «Αν θέλατε τη βοήθειά μας, να μας ρωτούσατε εκ των προτέρων» λέει στον Τραμπ
- LIVE: Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός



