
Αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι στο Μίσιγκαν – Τρεις νεκροί
Η πενταμελής οικογένεια που ζει στο σπίτι κατάφερε να βγει αλώβητη πριν η οικία τους τυλιχθεί στις φλόγες.
Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους όταν ένα μικρό αεροπλάνο έπεσε σε σπίτι έξω από το Ντιτρόιτ, στην περιοχή του Μίσιγκαν. Νεκροί πιστεύεται ότι είναι ο πιλότος και δύο επιβάτες.
Η πενταμελής οικογένεια που ζει στο σπίτι κατάφερε να βγει αλώβητη πριν η οικία τους τυλιχθεί στις φλόγες.
Η μητέρα της οικογένειας, μιλώντας στο CNN, τόνισε ότι όλοι τους βρίσκονταν στο σαλόνι για να επιλέξουν την ταινία που θα παρακολουθήσουν, αλλά λίγα λεπτά πριν καταλήξει εκεί το αεροσκάφος, άλλαξαν ως εκ θαύματος δωμάτιο!
Το σπίτι βρίσκεται κοντά στο αεροδρόμιο του Όκλαντ, από το οποίο φαίνεται ότι είχε απογειωθεί το αεροπλάνο.

- Οι νέοι αλλάζουν τους κανόνες εργασίας και λένε «όχι» στο burnout του γραφείου – 1 στους 4 επιλέγει τεχνικά επαγγέλματα
- H Γη γίνεται όλο και φωτεινότερη τις νύχτες – Η Ευρώπη όμως σκοτείνιασε
- Ο Κάραγκερ δεν «μάσησε» τα λόγια του για τις μεταγραφές της Λίβερπουλ
- Ευρωπαϊκά συνδικάτα – ETUC: Χρειαζόμαστε αυξήσεις μισθών, όχι υψηλότερα επιτόκια
- Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 47χρονος που είχε εγκαταστήσει εργαστήριο υδροπονικής καλλιέργειας κάνναβης σε διαμέρισμα
- Σπύρος Μαρκεζίνης: Το ανάρμοστο αστείο με τα «κλοπιμαία»








