Ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε για το 2020 που φεύγει, για την πρόκληση του κορωνοϊού, τους παίκτες του, αλλά και τους επιστήμονες που προσπαθούν να μας βοηθήσουν
Το 2020 αποτέλεσε πρόκληση για όλους μας. Η πανδημία δοκίμασε έντονα την ανθρωπότητα. Και τη δοκιμάζει ακόμα. Ο προπονητής της Λίβερπουλ, Γιούργκεν Κλοπ, μίλησε για αυτή τη χρονιά-πρόκληση.
Ο Γερμανός τεχνικός ανέφερε πως είναι 53 ετών και δεν περίμενε ποτέ ότι θα ζήσει τέτοια πράγματα. Ενώ χαρακτήρισε όλη αυτή την κατάσταση η οποία ζούμε αποτελεί μία τεράστια πρόκληση. Ο Κλοπ δήλωσε υπερήφανος για τους παίκτες του, αλλά και για τους επιστήμονες που μας βοηθούν.
Δείτε όσα ανέφερε ο Κλοπ:
«Είμαι 53 ετών και δεν θα περίμενα ποτέ ότι θα ζήσω τέτοια πράγματα. Τα έβλεπα σε ταινίες τέτοια περιστατικά και δεν μου αρέσουν τέτοιες ταινίες όμως τώρα το ζούμε κανονικά. Ήταν μια τεράστια πρόκληση. Είμαι υπερήφανος για πολλά πράγματα που έκαναν οι παίκτες μου, για πράγματα που έκαναν οι επιστήμονες που μας βοηθούν σε τέτοιες περιπτώσεις. Ήταν μια χρονιά που ήταν μεγάλη πρόκληση».
Φεύγουν για το Κόπα Αφρικα ο Μπρούνο του Ολυμπιακού και ο Ντέσερς του Παναθηναϊκού καθώς κλήθηκαν στην Εθνική Νιγηρίας που ξεκινά τις υποχρεώσεις της στις 23/12
Ο Ζουλιάν Μπιανκόν μίλησε στο «Qsport» και αναφέρθηκε στα δύο τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού στο Champions League και εξέφρασε την πίστη του για πρόκριση στα playoffs της διοργάνωσης.
Η Φενερμπαχτσέ έκανε γνωστό πως τα εισιτήρια για τα παιχνίδια με τον Παναθηναϊκό (16/12) στην Ευρωλίγκα και την Αναντολού Εφές (14/12) στο τουρκικό πρωτάθλημα εξαντλήθηκαν.