Σάββατο 20 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Ακούει κανείς Εισαγγελέας; Ο Μπέος παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ… πούλησε τον Βόλο

Ακούει κανείς Εισαγγελέας; Ο Μπέος παραδέχθηκε πως ο ΠΑΟΚ… πούλησε τον Βόλο

Ο Μπέος είπε πως ο Βρύζας μεσολάβησε για την πώληση του Βόλου. Ο Βρύζας, που το μανατζερικό του γραφείο είναι στο «Κόκκινο Σπίτι» του Σαββίδη και κάνει δουλειές μονάχα για τον ΠΑΟΚ... Αλήθεια ενδιαφέρεται κανείς για ακόμα ένα... αλισβερίσι;

Τι γράφουν τα media εδώ και μερικά λεπτά; Πως ο Αχιλλέας Μπέος, λέει, έριξε… βόμβα με την αποκάλυψη πως ο Βόλος πωλείται σε fund από το εξωτερικό. Και πράγματι, φίλοι μου. Βόμβα έριξε ο Αχιλλέας. Μόνο που ελάχιστοι την πήραν χαμπάρι.

Διότι η βόμβα δεν ήταν ότι πωλείται ο Βόλος. Αυτά μας τα έχει πει ξανά. Μήπως… ξέρει και ο ίδιος σε ποιον πωλείται. Αλλά τέλος πάντων, άλλη ιστορία αυτή. Η βόμβα είναι το όνομα που ξεστόμισε ο Αχιλλέας και έκανε λόγο για διαμεσολαβητή στο deal. Ζήσης Βρύζας, κυρίες, κύριοι και αγαπητά μου παιδιά.

Ο Μπέος είπε πως την επαφή με τους Ισπανούς επενδυτές την έκανε ο Ζήσης Βρύζας, λοιπόν. Σαν να μας λέει, δηλαδή, πως ο ΠΑΟΚ… πούλησε τον Βόλο. Διότι όπου Βρύζας, από πίσω είναι και ο ΠΑΟΚ με τον Ιβάν Σαββίδη. Άλλωστε, ο πρώην πρόεδρος, αλλά και τεχνικός διευθυντής του ΠΑΟΚ, έχει τόσο στενές επαφές με τον Ιβάν, την Γκοντσάρεβα και τον Μάκη Γκαγκάτση, που το γραφείο μάνατζερ που έχει μαζί με τον Διαμαντόπουλο (πρωην τεχνικό διευθυντή σε Παναθηναϊκό και Άρη) είναι στο περιβόητο «Κόκκινο Σπίτι» του Σαββίδη.

Μία από τις πρώτες αγορές του Σαββίδη στη Θεσσαλονίκη. Ενα ιστορικό κτήριο που ανακαινίστηκε και ήδη χρησιμοποιείται ως γραφείο από τον Βρύζα, προκειμένου φυσικά να κάνει μανατζερικές δουλειές που εξυπηρετούν τον ΠΑΟΚ. Διότι, επί της ουσίας, όλες οι δουλειές που κάνει ο Βρύζας είναι του ΠΑΟΚ. Και μάλιστα ο Ζήσης έκανε τον άτυπο τεχνικό διευθυντή στην ομάδα μέχρι να έρθει ο Όλαφ Ρέμπε και να αναλάβει τον ρόλο.

Δεν υπάρχει, λοιπόν, Βρύζας μακριά από τον ΠΑΟΚ και ΠΑΟΚ μακριά από τον Βρύζα. Μια… οικογένεια είναι ακόμα. Ο ένας δουλεύει για τον άλλον.

Και έρχεται σήμερα ο Αχιλλέας Μπέος για να μας πει πως ο Βόλος πουλήθηκε με τη βοήθεια του Βρύζα. Του… ΠΑΟΚ δηλαδή. Για να το κάνουμε… πενηνταράκια; Ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Βόλο και ο Αχιλλέας το παραδέχτηκε ευθέως σε τηλεοπτικό κανάλι της πόλης.

Και όλα αυτά; Τη μέρα που έχει βγει στη δημοσιότητα έντονο ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ για αγορά του Τάσου Δουβίκα, του 21χρονου επιθετικού που αγωνίζεται στον Βόλο. Πολλές… συμπτώσεις μαζεμένες ρε παιδιά. Πολλές κοντινές σχέσεις μεταξύ ΠΑΟΚ και Βόλου δεν μαζεύονται μέσα σε λίγες ώρες;

Αλήθεια ακούει κάποιος εισαγγελέας; Βλέπει κανείς τα… αλισβερίσια μεταξύ συλλόγων της Superleague; Θα ρωτήσει κανείς τον Μπέο για τη δήλωσή του για τον Βρύζα; Τον Βρύζα για το αν πράγματι έχει μεσολαβήσει για το deal Βόλου – ξένων επενδυτών; Τα χρήματα από που προέρχονται και σε ποια… ταμεία πάνε; Πάνε στην ΠΑΕ; Στην τσέπη του Αχιλλέα; Κάπου αλλού;

Μιας και κανείς δεν θα απαντήσεις, ας ελπίσουμε οι ξένοι επενδυτές, που σύμφωνα με τον Μπέο έδωσαν ήδη προκαταβολή, να απαντήσουν εκείνοι στις 20 Ιανουαρίου, ημερομηνία που θα οριστικοποιηθεί το deal βάσει των όσων είπε ο Αχιλλέας.

Sports in

Ολυμπιακός: Μια φωτόλουστη χρονιά!

Το μότο των ιθυνόντων είναι «δεν σταματάμε να ονειρευόμαστε».

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 20 Απριλίου 2024