Μυστήριο συνεχίζει να καλύπτει την εξαφάνιση μιας 22χρονης γυναίκας από τα Μανιάτικα του Πειραιά, καθώς εδώ και ένα μήνα έχουν χαθεί τα ίχνη της.
Με τον άντρα της, έχουν ένα μικρό αγοράκι μόλις 28 μηνών. Σύμφωνα με τον σύζυγό της Γεωργίας, την ημέρα που εξαφανίστηκε η νεαρή μητέρα, κλείδωσε το μωρό τους στο σπίτι κι έφυγε.
Ο ίδιος, ωστόσο, ισχυρίζεται ότι ο αδελφός του την είδε το προηγούμενο Σάββατο στο σταθμό Λαρίσης και όταν εκείνη τον αντίκρυσε, έτρεξε να εξαφανιστεί και πάλι.
Το μόνο που σκέφτεται τώρα ο σύζυγός της είναι το παιδί τους και ύστερα από την μαρτυρία του αδελφού του ότι η Γεωργία ζει, σκοπεύει όπως λέει στο Live News, να κινήσει τις διαδικασίες για την επιμέλειά του.
Οι αρχές πάντως συνεχίζουν τις έρευνες για τον εντοπισμό της νεαρής μητέρας προκειμένου να μην μείνει αναπάντητο το μυστήριο της εξαφάνισής της.
Ένα «rock party» γεμάτο ήχους, μνήμες και ενέργεια από τις δεκαετίες που όρισαν μια ολόκληρη γενιά -την δική του- αλλά και τους νεότερους, υπόσχεται ο Δημήτρης Σταρόβας.