Πέμπτη 18 Απριλίου 2024
weather-icon 21o
Αγία Παρασκευή : Εξαφανίστηκαν πάλι οι τρεις ανήλικες - «Βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο»

Αγία Παρασκευή : Εξαφανίστηκαν πάλι οι τρεις ανήλικες – «Βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο»

Εξαφανίστηκαν στην Αγία Παρασκευή για τρίτη φορά τα τρία ανήλικα κορίτσια Πελαγία, Αμάντα και Σάλη, τα οποία βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

Εξαφανίστηκαν στην Αγία Παρασκευή για τρίτη φορά τα τρία ανήλικα κορίτσια Πελαγία, Αμάντα και Σάλη, τα οποία βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο.

«Εκτεθειμένες σε κίνδυνο»

Σύμφωνα με την ενημέρωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού», στις 21/11/2020 και ώρα 21:30, εξαφανίστηκαν από την περιοχή της Αγίας Παρασκευής, η Πελαγία (ον.) Κ.(επ.), 15 ετών, η Αμάντα (ον.) Σ.(επ.), 16 ετών και η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), 13 ετών.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε σήμερα (σ.σ.: χθες Πέμπτη) για την εξαφάνιση των ανηλίκων και άμεσα προέβη στη δημοσιοποίηση των στοιχείων τους κατόπιν εισαγγελικής εντολής, αναφέρεται σε ανακοίνωσή του.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση, «οι ανήλικες έφυγαν από Δομή Φιλοξενίας και έχουν πραγματοποιήσει προηγούμενες φυγές στο εγγύς χρονικό διάστημα για τις οποίες και πάλι ο Οργανισμός μας είχε προβεί σε δημοσιοποίηση των στοιχείων τους.

»Θα θέλαμε να τονίσουμε ότι οι ανήλικες συνεχίζουν να βρίσκονται σε άμεσο κίνδυνο και λόγω των ιδιαίτερης φύσης δυσκολιών που αντιμετωπίζουν, αλλά και βρισκόμενες εκτεθειμένες εν μέσω της πανδημίας του COVID-19».

Αναλυτικά στοιχεία

«Η Πελαγία (ον.) Κ. (επ.) έχει ύψος 1.58 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε τζιν τζάκετ, μαύρο παντελόνι τζιν, μπλε αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

»Η Αμάντα (ον.) Σ. (επ.) έχει ύψος 1.62 μ., είναι αδύνατη, έχει ξανθά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μαύρη ζακέτα, μοβ κασκόλ, μαύρη φόρμα, γκρι αθλητικά παπούτσια και κρατούσε σακίδιο πλάτης.

»Η Σάλη (ον.) Σ.(επ.), έχει ύψος 1.50 μ., είναι αδύνατη, έχει μαύρα μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε κόκκινη μπλούζα, σκουρόχρωμη ζακέτα και σκούρο τζιν παντελόνι. Κρατούσε σακίδιο πλάτης» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Sports in

Εξελίξεις με Ιωαννίδη – Τι γίνεται με Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ

Νέο δημοσίευμα για τον Φώτη Ιωαννίδη, το οποίο αναφέρεται στη Σεβίλλη, τη Γουέστ Χαμ και τον μεγάλο ανταγωνισμό για τον επιθετικό του Παναθηναϊκού

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ ΜΜΕ Α.Ε.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΦΑΕ ΠΕΙΡΑΙΑ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Πέμπτη 18 Απριλίου 2024