Οι εικόνες στα κοιμητήρια της Θεσσαλονίκης είναι το πρόσωπο της πανδημίας στη χειρότερή της έκφανση, αυτή του θανάτου.
Οι εργαζόμενοι στα κοιμητήρια είναι κι αυτοί αφανείς ήρωες.
Η δουλειά τους ήταν ήδη δύσκολη, αλλά τώρα πλέον, με την έξαρση του κοροναϊού και τα δεκάδες θύματά του, η κατάσταση είναι απελπιστική.
Φοβούνται, δουλεύουν όλη μέρα και είναι πλέον στα όριά τους.
Οι πρωτόγνωρες υγειονομικές συνθήκες έχουν αναγκάσει τους εργάτες ταφής να δουλεύουν περισσότερες ώρες, ακόμη και τα Σαββατοκύριακα.
Η κ. Ντινίδου, προϊστάμενη διαχείρισης κοιμητηρίων δήμου Θεσσαλονίκης, μιλώντας στο LIVE NEWS ανέφερε: «είμαστε ακούραστοι, είμαστε στις επάλξεις, κάθε άνθρωπος αξίζει μια αξιοπρεπή κηδεία, να ησυχάσει αξιοπρεπώς, είμαστε εδώ και υπηρετούμε την πολίτη ελπίζουμε ο νέος τάφος να μη χρειαστεί».
Ο Γιώργος Αγγελίδης, μετά την επιτυχία της παράστασης «Αυτόματη Εστίαση», επιστρέφει με το «Toxic» - ένα ψυχολογικό θρίλερ που επιδιώκει να υπενθυμίσει πόσο αδιόρατα μπορεί να μεταμορφωθεί το οικείο σε απειλή.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας